PRIJAVIO KRAĐU: Marko Miljković na Instagramu potvrdio da je OROBLJEN!

Autor:

Zabava

23.02.2021

08:50 >> 09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajednički život Lune Đogani i Marka Miljkovića je veoma skladan, međutim, sada se bivši učesnik "Zadruge" požalio da nešto ipak nije u redu.

Foto: instagram/ luna_djogani
Imaju probleme... Luna i Marko

Miljković je priznao da ima ozbiljan problem, koji ne zna kako da reši, a tiče se njegove nevenčane supruge Lune Đogani:

- Pažnja, pažnja, imam ženu koja mi krade čarape. Za proteklih 6 meseci ukrala mi je između 50 i 60 pari čarapa, pa sam ostao na dvadesetak od ukupno 80 pari, ne znam šta da vam kažem! Luna, ne može više više ovako - napisao je Marko i uz to dodao emotikon srca i onaj koji se smeje. 

Foto: instagram/ luna_djogani
Prijavio krađu... Marko Miljković

- Pa stvarno nisi normalan - napisala je Luna na svom Instagram nalogu, gde je prenela ovu Markovu objavu, uz emotikon koji plače od smeha. 

A Luna ga je sada obavestila da mu je ukrala i majicu.

Foto: instagram/ luna_djogani
Luna priznala još jednu krađu...

Podsetimo, Luna Đogani bi po rečima njenog oca Gagija, trebalo da se porodi polovinom juna, a njen verenik još uvek nije izgladio odnose sa njenom majkom, Anabelom Atijas. Anabela je u nedavnim izjavama otkrila da ne beži od pomirenja, ali da nikoga neće da juri, kao i da je Lunina beba dobar razlog da se svi zapitaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ja

23.02.2021 10:08

zao mi ovih ljudi

Goran

23.02.2021 16:35

Što ludaci mogu da smisle to pametni ne mogu.