(FOTO) Isplivala fotografija MISICE U VENČANICI! Kariću neće biti dobro!

Autor: Republika.rs

Zadruga

23.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka za udaju.

RepublikaFoto: instagram.com/jovana.ljubisavljević
Jovana Ljubisavljević

Misica Jovana Ljubisavljević po ulasku Stefana Karića u ovu sezonu rijalitija "Zadruga" ostavila je tadašnjeg dečka Luku uživo u programu i pala novom dragom u zagrljaj. Ipak, mnogo toga jedno o drugome još uvek ne znaju.

Stefan je i imao prilike da se raspita o Jovani pre nego što je ponovo postao stanar kuće u Šimanovcima, međutim, izgleda da je njihov odnos i previše turbulentan pored toga.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana i Stefan

Polako se saznaju sve stvari o njihovom "prošlom životu"  tj onome pre ulaska u rijaliti. Iako mnogi smatraju da je Jovana sa Stefanom sam zbog novca, kao i da ona nije devojka na duge staze, čini se da je ona odavno smatrala da je spremna za brak, samo joj je falio mladoženja.

To pokazuje o što je misica pre nekoliko godina na društvenim mrežama objavljivala fotografije u venčanici, ponosna na to kako izgleda u ovoj svečanoj haljini. Iako je to bilo samo zbog posla kada je nosila ove raskošne modele, izgleda da se Jovani baš svidela uloga mlade.

Karić kada to bude video, sigurno neće ostati imun na ovakvo njeno izdanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čavka

23.02.2021 16:59

Ona ima venčanocu a on ima bazen.