Oglasila se majka Tik-tokera: NE ŽELIM BORU ZA ZETA, HOĆU KEMEZOVU ZA SNAJKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što ne napravite svadbu Nenada i Milice? Volela bih da ona stane pored Nece u inat Bori. A kod mene bi uživala, moji su u Nemačkoj, poručila je Necina majka Milena.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Neca sa majkom

 Povodom prozivki da je Nenad Lazić, poznat kao Neca Tik-toker, gej, oglasila se njegova majka Milena, koja tvrdi da iza takvih priča stoji Bora Santana, koji je, prema njenim rečima, zaljubljen u njenog sina jer je zapravo on biseksualac.

Naime, ona je prvi put nakon novogodišnjeg pisma, u kom je iznela da njen sin laže kada je njegova seksualnost u pitanju, progovorila za Pink.rs.

- Ne bih rekla da Neca govori istinu. Ja svog sina podržavam. To je sve Borivoje napravio. Kad budem videla da ima seks sa muškarcem preko TV ili mi dovede muškarca u kuću, podržaću. Neca je moj Nenad, koji ima više pameti nego svi u kući. Njega je Bora naterao na sve, on zna neku Borinu tajnu, ali ne sme da kaže - započela je Necina majka, te nastavila sa tvrdnjama da se Neca sviđa Bori jer, navodno, ima saznanja da je on biseksualac.

- Da! Bora mnogo laže. Bora je gej, priča mu okolina i ja to mogu da potvrdim. Zašto ga je napao zbog Danijela i Miljane? Jednostavno tera inat. Miljana je, prema mom mišljenju, psihijatrijski slučaj, bolesnik. Danijel nije imao kud, kad ga je Tomović napao on je morao da se približi Miljani. A da li Neca zna da je on gej, ja to stvarno ne znam. Ja Nenada nisam videla sa muškarcem, a i da jesam, ne znam šta je to strašno - poručila je Nenadova majka i dodala da bi prihvatila to da joj sin voli muškarce, ali ne bi joj se dopalo da joj Bora bude zet.

Milena: Prihvatila bih da je moj sin homoseksualac, ali to je sve Borivoje napravio jer je on gej i zaljubljen je u Necu

- Ma kakav Bora! Neca nije zaljubljen u Boru - rekla je Milena i istakla da bi i Kemezovoj bilo bolje pored njenog sina nego pored Santane.

- Što ne napravite svadbu Nenada i Milice? Volela bih da Milica Kemez stane pored Nece u inat Bori. A kod mene bi uživala, moji su u Nemačkoj. Uživala bi i to namerno - zaključila je Necina majka Milena.

 

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official

Janjuš ismevao Maju što ne zna šta znači egoista

Marko Janjušević ismevao je Maju Marinković pošto se izblamirala kada nije znala značenje reči egoista.

- Egoista, hm. Značenje toga je za mene kada neko voli da mu neko non-stop diže ego, da je najbitniji, ja, ja, ja. Ja nemam tu crtu egoiste, ali imam egocentrika. Navela bih Vladimira zato što je ispao to prema meni. Ta pesmica koju je pisao i radio neke stvari koje povređuju druge ljude, a nemaju veze s njim. U mom slučaju, ja nisam uradila ništa loše što bi njega povredilo, a on je mene tom pesmicom povredio - rekla je Maja, a Janjuš nije odoleo da joj se ne naruga:

- Je*em ti sunce!

- Šta je*em ti sunce. Evo, Janjuš! Radio je stvari koje su me povređivale u odnosu, a nije razmišljao kako se ja osećam - dodala je Marinkovićeva, ali on se nije zaustavljao nego je i dalje ponavljao:

- Kakav blam!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading