Puklo prijateljstvo Karića i Šijana? Stefan besan na Mirka i Bojanu!

Autor:

Zadruga

21.02.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više ne može da ćuti..

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kako SCANDAL! saznaje, Stefan Karić je mnogo ljut i razočaran u svog druga Mirka Šijana!

Naime, Stefan se pre Zadruge nadao da će mu Mirko javiti da se sprema da mu bude kum na svadbi, ali kako poziv nije usledio, Karić misli da od tog kumstva neće biti ništa i baš mu i nije pravo.

– Stefan i Mirko godinama se druže, mnogo su toga prošli zajedno, a bilo je i priče da se okume – započinje izvor Scandala! i dodaje:

– Zato sada Stefanu nije jasno što ga Mirko nije odredio za kuma, pa mu je baš krivo. Tripuje i da je Mirko nešto ljut, ali ne verujem. On i Bojana su fokusirani na bebu, o venčanju ne pričaju jer već žive zajedno, briga ih za to. Na tome više Goca insistira, kao i Bojanini roditelji, ali je Mirko rekao da će on i Bojana sve to sami rešiti i obelodaniti kad bude pravo vreme. A što se Stefana tiče, ne treba da brine, Mirko se sad povukao malo, sazreo je i više ne skita, i samo zato se nije ni javljao Kariću. Lako će se okumiti, daj da se zakaže svadba i da prođe ova korona. I Stefan je hit, on bi da kumuje iz Zadruge – završava naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading