IZGUBILA ZDRAVLJE ZBOG NJE! Marija Kulić se ODREKLA Miljane!

Autor:

Zadruga

21.02.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla ruke o ćerke!

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic/TV Pink/printscreen
MIljana, Marija i Željko

 

Marija Kulić trenutno vreme provodi van „Zadruge“ zbog zdravstvenih problema. U medijima je glavna tema njena ćerka Miljana Kulić, koja je uplovila u ljubavni odnos sa novim učesnikom Danijelom Višićem. Marija sad otkriva da se trudi da ne pali televizor, kako ne bi doživela ogroman stres zbog ćerke.

- Ništa me za nju više ne interesuje. Neka radi šta hoće. Toliko sam joj puta pričala kako da se ponaša, šta treba da ispravi, ali ne vredi. Ona ništa ne sluša. Izgubila sam zdravlje zbog nje. Miljani je sve smešno. Njoj je ceo život rijaliti. Boli je uvo što sam ja bolesna kod kuće - kaže Kulićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

- Miljana je takva da preteruje u svemu. Očigledno je da Danijelove emocije nisu prave, ali ako ona misli da je on idealan, neka slobodno ostane sa njim u odnosu. Digla sam davnih dana ruke - uplakana poručuje Marija kojoj je jedina nada unuk Željko.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana Kulić

 

- Kao lutkica je. Moram zbog njega da se borim. Mnogo je sladak. Svaki dan šeta, odlazi do igraonice. Tetke su sa njim, pošto ja moram da mirujem. Vozi dečje automobile, miran je i fin. Ćerke su već velike i mogu da se posvete njemu. Kao majka sam uvek tu za njih, ali je trenutno prioritet Željko - smatra rijaliti zvezda koja nije sigurna kada će se ponovo vratiti u rijaliti.

- Drugu nedelju sam kod kuće, nisam sigurna kada ću se vratiti. Doktori mi još uvek ne savetuju da se vratim u rijaliti dok se zdravstveno ne oporavim. Moram na još nekoliko kontrola da odem kako bih znala šta je najbolje za mene - zaključuje Marija Kulić za Blic.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading