Kulićka tvrdi da Višić planira da se ženi s njom: Udajem se za Danijela Ima aždaju u gaćama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo sam mislila da je gej, ali, da prostiš, tvrd je, lakovan i lepo zapakovan, poverila se Miljana Stefanu Kariću.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana Kulić i Danijel Višić

Miljana Kulić trvdi da njen novi dečko Danijel Višić ne želi prolaznu avanturu, već ima ozbiljne planove s njom, a ona je, nakon što je izmerila veličinu njegove muškosti, rešila da se uda za njega. Starleta iz Niša je prethodnih večeri napadala manekena da imaju seks, ali ju je on odbijao, suzdržavajući se i ne padajući pod njen uticaj.


Ipak, Miljana se poverila Stefanu Kariću da je uspela da ga uzbudi i proceni kakav "ponos" ima njen novi dečko.

 Miljana: On je meni rekao da ne želi da me izje*e i da me šutne u dupe, kao što radi ostalim kurvama

- Šta se dešava s vama? On nešto hoće, pa neće. Ponaša se kao da te se plaši. Kao da je, nedajbože, nastran i voli momke - pitao je Karić Miksi, a onda se ona otvorila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Danijel Višić


- On je meni rekao da ne želi da me izje*e i da me šutne u dupe, kao što radi ostalim kurvama. Održao mi je lekciju da planira da se ženi sa mnom. Volela bih da se udam za njega, ima sve atribute da mi bude muž. Nisam ja kurva da se je*em u rijalitiju. Nikola je pričao da je homoseksualac, a ja morala da proverim i pipnem - kad ono aždaja. Veliko i debelo, diglo se na mene.


Dok se hvalila Kariću, Kulićka je sve vreme rukama pokazivala dužinu i veličinu Danijelovog ponosa.


- Da ne bljuje vatru možda - zadirkivao ju je Karić, a ona je nastavila da opisuje u svom stilu:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić


- Da prostiš, ovoliki, tvrd, lakovan i lepo zapakovan.


Podsećanja radi, Danijelova mama Danijela je izjavila da joj se gadi sve što njen sin radi s Miljanom Kulić, a onda se nadovezao i njegov brat Alen, koji je poručio da će ga se cela porodica odreći ako nastavi da ih bruka i blamira s osobom kakva je Miljana Kulić. Kako će se Nišlijka ponašati kada sazna ove detalje, ostaje nam da vidimo.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana: Milica Kemez želi da mi umre dete!


Milica Kemez i Miljana Kulić imale su žestoku svađu. Naime, plavuša koja je na stubu srama zbog afere "Bujanovac" imala je konflikt sa starletom iz Niša i tada joj je uputila kletve da joj umre dete.
Milica: Ja imam ko da me štiti, ja mogu da ti napakujem tužbe i Đedović može da ti kaže koga ja poštujem i dete ti nisam pominjala, a ti si me udarala najniže i odgovaraćeš za to.
Miljana: Baš sam se uplašila zbog tvojih pretnji, možeš da obrišeš dupe s tužbama. Ti si rekla gde mi je dete, da nije gurnuo prst u struju i da ga nije ubila.
Milica: Bolesnice jedna bolesna, opet će te vezati! Molim za nju jedan tim stručnjaka, neurotična debela svinjo.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija: Ubiću Miljanu ili sebe!


Marija Kulić više ne može da podnese scene i stresove koje joj ćerka Miljana priređuje svakodnevno.
Ona je nedavno završila u bolnici, a i njen muž Siniša Siki se loše oseća. Iako nije želela da komentariše sve što se dešava oko Miljane kada ona nije u "Zadruzi", Marija je zapretila da će je ubiti kada se bude vratila na imanje u Šimanovcima.
- Ma ja ću Miljanu da ubijem ili ću ubiti sebe. Ovo više ne može ovako. Ona ne vidi da ona tog momka ne zanima - dodala je Marija, vidno iznervirana i situacijom s novim "zetom".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Psihijatar

19.02.2021 18:01

Ona samo na TO i misli, jadny bolesnica