Sve je otkriveno! Evo šta su se STEFAN I ANA DOGOVORILI pre njegovog ulaska u ZADRUGU!

Autor: Republika.rs

Zadruga

18.02.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla mu veza sa misicom zbog jedne rečenice!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

Zadrugari su ponovo za crnim stolom govorili o vezi  Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević, kao i njenom još bržem krahu.

Tema je bila Ana Korać i njeno pojavljivanje u "Izazoviziji" prethodnog vikenda, kada se srela sa Stefnaom.

Milan je Karića pitao da li je tačno da mu je Ana rekla da će nastaviti tamo gde su oni počeli pre nego što je on ušao u Zadrugu.

- Gde smo stali? Ne, to nije tačno. Nismo mi ništa ni počeli. Ona se našalila kada sam joj rekao da ulazim ovde i rekla mi: Čekam te. Ja nisam znao da ona treba da uđe uopšte. Ana Korać nije razlog naših problema - rekao je Karić dodavši da oni imaju drugih problema.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

-Prvi problem jeste od Izazovizije. Od tada on meni konstantno traži manu. Od kada se to desilo sa Anom i te igračkice koja je konstantno u našem krevetu, ja se upoređujem sa osobom koju ni ne znam -rekla je Jovana.

- Pitali smo je da li će ući ovde, rekla je da neće jer ima love. Ana mi je rekla da poručim Stefanu da ga čeka napolju - objanila je Matora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading