Oglasila se porodica novog zadrugara: Odreći ćemo se Danijela zbog Miljane

Autor:

Zadruga

18.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je novi zadrugar Danijel Višić šokirao naciju kada je uplovio u vezu sa Miljanom Kulić oglasila se i njegova porodica, te poručila da će ga se javno odreći ne bude li prekinuo svaki kontakt s Nišlijkom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana i Danijel

Naime, zadrugarova majka Danijela i brat Alen užasnuti su i zgroženi Danijevovim skandaloznim ponašanjem u rijalitiju, čudeći se šta mu se desilo jer je, kako tvrde, napolju potpuno drugačiji.

VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

- Pre svega, moram da vam kažem da ja njegovu vezu uopšte ne podržavam, to je takva sramota. Ja sina ne prepoznajem uopšte. Ne odgovara mi ta veza nikako. Čuli smo da je on rekao da mi podržavamo Miljanu u rijalitiju, to je njemu izletelo! Njemu ne priliči da bude s njom, on je momak koji je imao lepe devojke, visoke, normalne. On ne voli cigare, a sada je ušao u vezi sa osobom koja ne gasi cigaretu - rekla je u očaju Danijelova majka, pa dodala da će ga se odreći ako nastavi da ih bruka s Kulićkama:

- Nadam se da će on to shvatiti jer, ako nastavi vezu s njom, mi ćemo ga se odreći - i ja i suprug i brat! Verujte mi, razočarani smo! To tamo nije moje dete!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Danijel Višić

Pored Danijelove majke, oštar komentar je imao i njegov brat Alen, koji se u svemu slaže sa mama Dacom.

- Svi njegovi prijatelji i porodica su razočarani, gadi nam se sve, taj odnos, to njihovo ljubljenje, to je sramota. Možda je on to uradio zbog igre, ali to mi nije normalno, on nije isti tamo kakav je napolju. Kod kuće smo prestali da gledamo "Zadrugu" jer nam se gadi to sve, povraća nam se bukvalno kada vidimo da se ljube. Majka nam je na lekovima zbog toga. Molimo se da što pre prekine tu vezu s njom inače ćemo ga se odreći javno i neće imati gde da se vrati jer to je sramota - poručuje Danijelov brat Alen.

Danijel ponizio Miljanu: Neću seks, obuci gaće!

Miljana je skinula donji veš i molila Danijela za seks. Nakon rasprave, starleta je htela da bude intimna s novim izabranikom, ali je on bio previše umoran, prema njegovim rečima, i smetalo mu je što je ona popila koju čašicu više.

- Rekao sam ti, neću sad to. Ne želim. Smiri se. Nemoj to da radiš, Miljana, hoću da spavam. Hajde smiri se. Zabraniću ti piće, više ne smeš da ga piješ. Neću. Pusti me. Obuci gaće - poručio joj je Danijel drskim tonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading