ISPLIVALA ISTINA! On je razlog zbog koga je starleta ostavila dečka! Ana: Zaljubljena sam u Karića!

Autor:

Zadruga

17.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać se poverila zadrugarima da je ona u vezi sa Stefanom Karićem i da je zbog njega šutnula Davida Dragojevića.

Foto: Printscreen
Stefan Karić i Ana Korać

Sve se odigralo za vikend, kada je u Zadruzi održana "Ljubavna izazovizija", gde je poznata starleta i nekadašnja učesnica rijalitija sedela u žiriju i komentarisala ostale zadrugare.

Iste večeri Koraćeva je ispričala Mišelu Gvozgenoviću da je raskinula sa Dragojevićem jer se smuvala sa Karićem, što je izazvalo lom kod Jovane Ljubisavljević, sadašnje Stefanove devojke.


- Ona je primetila da su oni komunicirali, što joj je stvaralo tenziju - rekao je Kristijan.

- Jeste, istina je, Ana, Stefan i ja smo sve vreme komunicirali i mislim da mu je od srca dala poklon. Jovana je popizdela jer je Koraćeva poklonila Kariću plišanu igračku. Misica treba da zna da je Karić u vezi sa Koraćkom i da će se to nastaviti napolju. Ana mi je između redova rekla: "Misica je kolateralna šteta, ja sam zaljubljena u Stefana", tim rečima - rekla je Matora, a Mišel Gvozdenović se ubacio:
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

- Ana je priznala da je ostavila Davida jer se smuvala sa Karićem. Ja sam joj prišao i pitao je zašto daje poklone dečku koji ima devojku, a ona mi je rekla: "Koju, bre, devojku, Stefan nemam nikakvu devojku. Ima samo mene." Nisam znao šta da radim, bilo mi glupo što sam je i pitao.


Nakon tog priznanja Jovana misica je poludela, a Karić se hvatao za glavu i pokušavao da se izvuče iz celokupne situacije, ali ga je Mina Vrbaški saterala u ćošak:
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan i Jovana



- Kazaću sve što znam. Rekla je Ana da joj se još sviđa Stefan i da se tu nešto desilo, da nije samo igračka provokacija već i nešto više od toga. Bili su na Jahorini i bilo im je super. Toliko smem da otkrijem. Takođe, ona je rekla da se Karić zeza s misicom dok ona ne uđe. Kada je video da nema kud, Stefan je priznao šta se dešava između njega i poznate starlete.

- Istina je da smo Ana i ja bili na Jahorini. Bilo nam je nezaboravno, nikad se lepše nisam proveo. Ja ne mogu nijednoj devojci da zabranim da se zaljubi u mene. Koraćeva mi je rekla da ne smem da pokvarim ono što imamo - rekao je Karić, zbog čega je njegova sadašnja rijaliti-devojka poludela.

- Ja nisam ljubomorna, samo ne želim da živim u laži. Nisam želela da od drugih slušam nešto što je on trebalo da mi kaže. Ovo je sve sad uvod da se mi posvađamo i rastanemo. Ako je i bio sa Anom, to je bila kombinacija jer zna se vrlo dobro za šta ta devojka služi, za jedno veče - govorila je Jovana kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aurora12

17.02.2021 06:22

Auuuu glavni frajer Rumenko, Osmanov avatar!!!!

Psihijatar

17.02.2021 12:31

Šta ima rumenige, osim love??? Ništa

Deni

17.02.2021 22:23

@Psihijatar - Ima bazen.