HOĆE DA GA SE ODREKNU?! Danijelova majka zgrožena njegovom vezom sa Miljanom: NJIHOVO LJUBLJENJE NAM SE GADI!

Autor:

Zadruga

16.02.2021

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da ga prepoznaju!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana Kulić i Danijel Višić

Nakon što je Danijel Višić ušao u emotivnu vezu sa Miljanom Kulić, domaći mediji kontaktirali su Danijelovu mamu Danijelu. Nju su pitali kako komentariše tu vezu i kako komentariše boravak njenog sina u Zadruzi.

- Pre svega moram da vam kažem da ja njegovu vezu uopšte ne podržavam, to je takva sramota. Ja mog sina ne prepoznajem uopšte. Ne odgovara mi ta veza nikako. Čuli smo da je on rekao da mi podržavamo Miljanu u rijalitiju, to je njemu izletelo! Njemu ne priliči da bude sa njom, on je momak koji je imao lepe devojke, visoke, normalne. On ne voli cigare, a sada je ušao u vezi sa osobom koja ne gasi cigaru - rekla nam je Danijelova majka, pa dodala.

- Nadam se da će on to shvatiti, jer ako nastavi vezu sa njom, mi ćemo ga se odreći, i ja i moj suprug i njegov brat! Verujte mi razočarani smo! To tamo nije moje dete - istakla je Danijelova majka za Pink.rs

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Danijel Višić

Pored Danijelove majke, oglasio se i sa njegov brat Alen koji je imao isto mišljenje.

 

- Svi njegovi prijatelji i porodica su razočarani, gadi nam se sve, taj odnos, to njihovo ljubljene, to je sramota. Možda je on to uradio zbog igre, ali to mi nije normalno, on nije isti tamo kakav je napolju. Kod kuće smo prestali da gledamo Zadrugu, jer nam se gadi to sve, povraća nam se bukvalno kada vidimo da se ljube. Majka nam je na lekovima zbog toga. Molimo se da što prekine tu vezu sa njom, inače ćemo ga se odreći javno, i neće imati gde da se vrati jer to je sramota - rekao  je Alen, Danijelov brat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ratko

16.02.2021 19:59

Nisko je pao.

Odgovori 15 0
Psihijatar

16.02.2021 22:45

Da mi plate nzm koje pare, ne bih mogao da poljubim ovu šoravu, kao da je ljubila peglu. Ali dečko uzeo kintu da sprdaju pačavru, a ona glupa kao noć, a hvali se inteligencijom. Ahahahah

Odgovori 15 0
Džama

17.02.2021 13:11

@Psihijatar - Miljana tvrdi da ima natprosečno visoku inteligenciju 169, što znači da je ona potencijalni genije. A ne zna koji je glavni grad Rumunije.

Odgovori 10 0