(VIDEO) OČITAO IM BUKVICU! Mića nije mogao da izdrži, pa Tomoviću OBJASNIO šta su KOMPLEKSI!

Autor:

Zadruga

15.02.2021

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasprava se nastavlja!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

Voditelj Milan Milošević je upravo ušao u Belu kuću, kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Milan je poželeo dobrodošlicu novim takmičarima, a zatim se pokrenula i priča o Izazoviziji koja se odigrala u subotu, u okviru nedelje ljubavi. Želeo je da čuje komentar o neprijatnosti koje su zadrugarke imale zbog svojih muških partnera.

- Trebaju da se bore svi da pobede, nas kada su uveli svi su bili ko kreteni jer su videli luna park. Mi moramo da se takmičimo i ad se borimo da bismo pobedili, ja sam video da ne mogu i da sam hteo krušku da udaram ja se prvi put ne bih zezao, a drugi put udario malo jače. Dalje, one žabice su mogle jače, a ja nisam mogao nogom da je zgazim! - rekao je Janjuš.

- Ja mislim da si ti mogao jače, a prva dva tri takmičara na žabicama su mogli da budu bolji! - rekao je Tomović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

- Ja sam sinoć komentarisao. U toku takmičenja svi se takmiče, a komentarisanje posle su kompoleksi i kruška se takmičila dva puta i Mina je nabila pojedinim muškarcima kompleks, kao i Paula! Kada je denom udariš okej je, ali svaki naredni je kompleks! - rekao je Mića.

- Meni je Car rekao da je udarao sa pedeset posto snage, i ja ga zamolim da udari sa sto posto, i ja ću biti jači da li sam ja iskompleksiran? Ja sam se svuda davao sto posto, sem za onog bika gde sam mogao kosti da polomim, pa sam odustao - rekao je Tomović.

 

- Ja mislim da su muškarci zbog dama trebali da daju sve od sebe! Ja smatram da je neko birao muškarce i njihove lepše polovine, i svako je dokazivao ko je ko - dodao je Mića

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading