(FOTO, VIDEO) NOVA GEJ AFERA TRESE ZADRUGU?! Evo sa kojim učesnikom je uhvaćen Janjuš na delu!

Autor:

Zadruga

20.02.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provaljeni!

RepublikaFoto: www.youtube/Zadruga Official
Marko Janjušević

Svakodnevna drama u Beloj kući ne jenjava, te svakim ulaskom novih učesnika situacija postaje sve turbulentnija. Novi zadrugari koji su ušli napravili su haos i zakuvali čorbu, jedan od njih jeste i kontroverzni Branislav Radonjić poznatiji kao Brendon koji svojom pojavom itekako iritira mnoge učesnike. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Brendon i Neca pri prvom susretu

Prvi sukob koji je imao pri samom ulaskom jeste se Nenadom Lazić Necom trenutnim vođom imanja, sukob je kulminirao kad ga je optužio da je gej, što možete videti u prilogu ispod:

Letelo je perje na sve strane, nakon pozdravljanja sa ostalim učesnicima ostrvio se na Necu:

- Dok te Kristijan šišao, a neko ti je dobacio za tange prokomentarisao kako ti nisi Brendon, nego da si ti normalan dečko. Čekaj dečko ti nemaš pametnija posla nego mene da spominješ, možda sam ja član Nase.

 

 

 

- Mene stalno stavljaju u isti koš sa tobom, na šta se Brendon nadovezao da oni nisu isto.

Shodno tome za naš portal se oglasio Predrag Lazić, Necin brat koji imao mnogo štošta da kaže.

Na pitanje da li misli da se Brendon koji se jos nije afirmisao sto se tiče se*sualnog opredeljenja uplašio Nece jer mu se dopao, pa ga je zato napao pri ulasku, on je bio izričit:

- Ne mislim da se Neca svideo njemu ali isto tako i mislim da je Brendon odavno afirmisan, ne znam zašto Neca svima upada u oči ali je za ovu nedelju pokazao da zna dosta stvari -pa se nadovezao sa još žustrijim odgovorom:

Foto: youtube.com/printscreen
Janjuš i Brendon se ne odvajaju

- Video sam kako se on i Janjuš redovno dodiruju i da su se baš zbližili, mislim da mu se on dopada. Na pitanje, da li po njegovom mišljenu Janjuš pristaje na te dodire i da li može da opiše neku konkretnu scenu koju je zapazio, Peca je kao iz topa odgovorio 

- Ne znam ali ništa mu ne govori kada ga pomiluje za kosu ili zagrli, video sam u par scena kako Brendon mazi Janjuša preko glave, mazi ga svuda, a Marku to očigledno prija. Tako da je očito da tu postoji nešto više - Onda smo se osvrnuli na priču koja je potresala Zadrugu, a potresa i dan danas da li je sada posle svega siguran u to da je Neca biseksualac ili je po njegovom mišljenju ono sve bila fora da bi nervirao Boru?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nenad Lazić Neca

- Pa Neca je u par navrata rekao da je sveto bilo na nagovor da prizna da je bise*sualan. A uzgred i da jeste ne mogu tu ništa, ali razumem njegovo razmišljanje. Iskreno da bi nervirao Boru lakše je da prizna da je bi nego gej, realno niko sebi ne bi nalepio tu etiketu pa je namerno to rekao još tim priznanjem je nagovestio da definitivno nije gej i ono kroz par puta kada se napio videlo se kako prilazi ženama ljubi ih u vrat.. Neca je gledao Zadrugu i pre sam zna da su za Boru pričali te priče pa se igra sa tim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Ša

Osvrnuo se i na druge učesnike, na trenutno najaktuelniji par Taru i Ša.

- Ša i Tara se redovno svađaju jer žele da sakriju tu aferu, imaju strah od izolacije, to se videlo kada ih je Neca postavio za potrčke, pa su ga napadali. Necu niko ne može izbaci iz takta, ni Ša koji ga je gađao ni Tara koja ga je udarila ali nije bila kažnjena. Ša ne bi uopšte spominjao Mateju Matijevića da nije zaljubljen u Taru i da nije ljubomoran i sujetan zbog tog dečka. Tako da je više nego evidentno da su zaljubljeni jedno u drugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading