(VIDEO) Miljana Kulić doživela NERVNI SLOM! Histerisala i lomila sve po APARTMANU!

Autor:

Zadruga

13.02.2021

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Miljana Kulić je pre nekoliko dana zamolila Drvo mudrosti da joj dozvoli da ode na Rajsko ostrvo sa Lazarom Čolićem Zolom na njegov rođendan, koji je upravo danas. U međuvremenu je našla novu simpatiju i mislila je da dogovor važi i za nju i Danijela Višića.

Miljana je u jednom trenutku shvatila da ne ide na Rajsko ostrvo sa novom simpatijom, pa je otišla na kapiju da štrajkuje. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Kada joj to nije upalilo, pokušala je da preskoči ogradu u apartmanu Kulićki, a zatim se vratila i krenula da lomi apartman.

 

Podsetimo, Miljana Kulić rešila je da prekine svaki kontakt sa bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom, nakon što su u rijalitiju napravili haos neviđenih razmera. Miljana i Zola imali su žučnu raspravu, a Miljana je u jednom trenutku fizički nasrnula na Čolića, pa ga udarala metlom. Tom prilikom bivši ljubavnici razmenili su najgore uvrede. 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

13.02.2021 21:40

Lomi, lomi. Sve ćeš to platiti pri isplati honorara.