(VIDEO) JOVANA DOBILA PORUKU OD LUKE DA NISU VIŠE ZAJEDNO?! Misica se SKAMENILA kad je shvatila da je pre DVA MESECA OSTAVLJENA?!

Autor:

Zadruga

11.02.2021

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević

Veliki šef dostavio je Jovani Ljubisavljević, kao i ostalim zadrugarima garderobu koju su poslali njeni njihovi najbliži.

Ono što je Jovani privuklo posebno pažnju jeste teksas jakna, na kojoj je stajala čudna poruka, koja je usledila samo nekoliko dana nakon što završila trogodišnju vezu sa Lukom i posle sedam dana uplovila u novu romansu sa Stefanom Karićem.

- Nisam tvoj, bebo - pisalo je na jaknici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Ljubisavljević

Ovo je prečudno, 'ajde definiši! Ovo je bilo u džaku u kojoj je stajala haljina, za koju sam se dogovorila mamu da mi pošalje za Novu godinu, što je bilo pre dva meseca - rekla je misica, te je posumnjala da je to poruka, koja je stigla još pre nove godine.

 

Detaljnije pogledajte u video-prilozima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Žika

12.02.2021 10:42

Zašto se čudi? Zaboravila kako se ponašala. Svako bi je ostavio.

psihijatar

12.02.2021 11:09

Kad ti produkcija upravlja vezom, onda se vidi koliko si slaba, još su te provocirali na sve načine, nisu ti dali poziv i ti raskineš sa dečkom posle 3 god zbog produkcije??? Bravo, sestro

Vojkan

12.02.2021 11:30

Sada se misica "otvorila" i pokazala kolika je svadjalica i kakav iritantan visok glas ima.