Brendon razotkrio zadrugare: Car i Janjuš bi me spopali pošto vole trandže!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Radonić Brendon, odeven u ženske krpice, osetio je da ga žele Marko Janjušević i Filip Car, ali ni Vladimir Tomović nije ostao imun na muškarca u ženskim krpicama. On se po starom dobrom običaju maskirao u alter ego, čuvenu Brendu, koju je predstavio u prošloj sezoni.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Brenda sa momcima iz Zadruge

Zadrugari su pričali sa njim o tome kako je autentičan i super kada se maskira u ženu. Monika Horvat mu je ispričala iskustvu sa dreg kraljicama u Americi, a zatim se Brendon prisetio dešavanja sa žurke, čime je lagano odavao ko od muškaraca ima vajb i ko voli muškarce prerušene u žene.

Brendon: Skakao sam na Frana, ali on se uplašio. Postideo se, mukica.

Neca: On ima malo averziju prema tome.

Brendon: Nema, nego mu je neobično jer nije video muškarca obučenog u ženu. A vidite, Car i Janjuš su normalno reagovali jer su sigurni u sebe. Oni su imali iskustva sa trandžama, garant, oni bi i mene povalili da nismo pred kamerama. Poljubila sam Cara za laku noć. Za Mišela i Tomovića se priča da vole momke i oni su me gledali.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Branislav Radonić Brendon

Nešto kasnije Janjuš je otkrio da je on već imao iskustva sa transvestitima.

- Ma šta je tu neobično, imao sam trans u Tajlandu. Oni izgledaju kao opasne ribetine. Ma bolji su od žena. I Bora je kresnuo trandžu, samo neće da kaže. Sve je to isto ko žena - pričao je Janjuš, dok ga je Neca posmatrao sa čuđenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

12.02.2021 11:07

Čovek je bipolarna ličnost i gay, šta to čudi????