(VIDEO) PROMENILA PLOČU: Miljana javno priznala da se SAŽALILA nad Zolinom tužnom pričom, a onda ju je on OVAKO SPUSTIO!

Autor:

Zadruga

11.02.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok svađa!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

Tokom današnjeg dana nastavljena je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević postavio je pitanje MIljani Kulić.

 Zašto nisi sačekala 13. nego si navalila i pre na Zolu da se pomirite?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola

- Zato što sam se osećala loše. Kada sam ga pitala da li me voli, on je ćutao! Pričao mi je kako se lepo osećao dva mesaca, kako zarađuje iz nedelju u nedelju. On je dolazio samo kada su mu cigarete potrebe i hrana, pa posle pet minuta ,,Šta ćeš Miljka da spremiš?" svako normalan je shvatio da on mene zeza. Ja ni zbog koga neću preskočiti, pobediću sama sebe, meni je moje dete najpreče. A 13. mi nije bio potreban, ne da ga ne vidim, ali jedno je ljubav i navika i kada nekog voliš na način na koji ne treba. I ja sam imala sažaljenje na njega, kada mi je ispričao tužnu priču, ali sam se fokusirala na nekog ko je pažljivi, brižniji - rekla je MIljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Ona kontatno želi da ide u rehab, očigledno ima preveliku želju ima za mojim penisom, imam k*rac kao da me je pravio Vladimir Putin ili Majkl Džordan, ali nemam nameru da se mirim sa njom zbog s*ksa. Ona je ovih dana svaki put govorila. Što je bilo k*rca, bilo je! Na kvarno me je pitala da imamo s*ks - poručio je Zola.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading