(VIDEO) NAKON BRUTALNE TUČE U ZADRUZI KRISTIJAN JE OTKRIO DETALJ KOJI SE NE VIDI NA SNIMKU: Ovo niste ni sanjali!

Autor:

Zadruga

11.02.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Proteklu noć u "Zadruzi" obeležio je dramatičan sukob Vladimira Tomovića i Marka Đedovića. Tomović je nasrnuo na novinara kada je on provokativno govorio o njegovom pokojnom ocu.

Kada se haos smirio, Tomović je o incidentu pričao u spavaćoj sobi sa Kristijanom Golubovićem, koji mu je tom prilikom otkrio da je i on povredio nogu u sveopštem metežu koji je nastao u Beloj kući.

- Ja sam mislio da si sve vreme napolju, a dobro, iskulirajte, ovde može da se očekuju svakakve uvrede. Rekao sam ti, ti se brani, samo prezupčiš! Šta, neke stvari nisu vredne ni pomena kada odemo odavde! - rekao je Kristijan.

- Jesi li čuo šta je on meni rekao i ponovio? - upitao je Tomović.

- Ne, izvini brate, ja sam video gužva, ja sam skočio i ubio nogu, odvalio sam... Video sam da daviš Karića, uopšte nisam čuo Đedovića, čuo sam da je tza Jovanu. Novinar da bi bio kao stražar, mora da ima... - rekao je Kristijan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Ja sam bio najkulturniji, on je meni to rekao dva puta! Ovo je bilo direktno. Rekao mi je da se ljubim sa osobom koja mi je j*bala mrtvog oca. Miljana je to radila, neko ko je pametan može da kaže da imam dobre odnose koje mi psuje mrtvog roditelja. Meni nikad niko nije ospsovao, krvi ću mu se napiti još jednom li mi pomene porodicu, ja nikome porodicu ne diram, to su moje sveže rade - rekao je Vladimir.

- J*bem joj majku u p**ku! - dodao je Kristijan.

 

 

 

- On ponavlja rečenicu. Mene slobodno mogu da vode odavde. Moja majka je živa, a ti si rekao posle deset minuta izvini! On je bio dovoljno hrabar da ponovi dva puta - opravdao se Tomović, a ceo razgovor poslušajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading