(FOTO) ŠOKANTAN RASPLET: Evo zbog kog poznatog pevača je Koraćeva ŠUTNULA DAVIDA!

Autor:

Zadruga

11.02.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razne teorije zavere nakon raskida Ane i Davida svakodnevno se pojavljuju i spekuliše se šta je to dovelo do kraha ljubavi

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać

Vest da su Ana Korać i David Dragojević raskinuli, odjeknula je kao bomba u domaćim medijima-

Iako je mnogima izgledalo da će ovaj rijaliti par ostati zauvek zajedno, nešto se desilo, i svako je krenuo na svoju stranu.

Iako je razlog raskida pod velom tajne, pojavile su se mnoge teorije o tome šta je dovelo do toga da ovaj skladan par raskine.

 

 

 

Kako navodi SrbijaDanas, kao jedna od najnovijih tvrdnji jeste Anino neverstvo. Navodno se po gradu priča kako je Koraćeva počela saradnju sa poznatim reperom Foksom, te da je poslovni odnos prerastao i u emotivnivni što je dovelo do kolapsa njene veze sa Dragojevićem.

Koraćeva se još uvek nije oglasila povodom ovih tvrdnji, kao ni poznati reper, dok se Dragojević uopšte ne osvrće na prošlost već je fokusiran na treninge i promovisanje svog načina treninga klijentima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FOX (@fox.branko)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading