(VIDEO) NE KRIJU VIŠE EMOCIJE! Misica i Karić se POLJUBILI TAJNO, a onda otišli KORAK DALJE pred ostalim zadrugarima!

Autor:

Zadruga

10.02.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On nije skidao pogled sa nje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević

Tokom sinoćne žurke u rijalitiju Zadruga, nakon uspešno odigrane igrice sa podvezicama, Stefan Karić je poželeo da još jednom poljubi Jovanu Ljubisavljević što se desilo, nakon Jovaninih prvobitnih odbijanja.

Ona se nećkala i ustručavala, nakon čega su se strasno ljubili duže nego prošli put, a nisu krili koliko su srećni zbog svega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević

Misica i Stefan su se prvenstveno poljubili tajno, ali su očigledno odlučili da ozvaniče vezu, kada su se tokom žurke ljubili pred svima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević

Na ovaj potez su očigledno svi dugo čekali, a mnogi su komentarisali kako su baš lep par, kao i da baš idu jedno uz drugo. 

 

Podsetimo, Jovana Ljubisavljević  je iznenadila mnoge kada je u uživo programu pred kamerama rijalitija ostavila svog dugogodišnjeg izabranika Luku Pojužinu. On je jednim potezom svima stavio do znanja da je prihvatio raskid. Naime, Luka je brže-bolje promenio profilnu sliku na društvenoj mreži Instagram, a umesto slike sa sada već bivšom devojkom, postavio svoju fotografiju.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading