ŠOK OTRIĆE: I Marija Kulić proganjala poznate pevače!

Autor:

Zadruga

07.02.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Miljana Kulić uhodila brojne pevače, i te kako je dobro poznato domaćoj javnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

Ipak, sve do sada mnogi nisu znali da je to, ruku pod ruku sa njom, radila i njena majka Marija, koja je, takođe, redovni učesnik rijaliti šou-programa Zadruga sa njom.

- Svašta sam proživela sa Miljanom. Vodila sam je i kod Darka Lazića, jer je bila opsednuta njim. Vozile smo se autobusom od Niša do Beograda, pa do Rume i na kraju u Brestač - ispričala je Kulićeva i time zapanjila kako zadrugare tako i verne pratioce ovog TV formata kraj malih ekrana.

- Darkova porodica je odlepila kad nas je videla ispred kuće - dodala je Marija, zbog čega su je jedini osudili što je podstićala ćerkino neodmereno ponašanje, dok su joj drugi pružili podršku, izrazivši pritom razumevanje za to što nije mogla da pusti Miljanu da se sama povlači po Srbiji.

RepublikaFoto: Printscreen
Miljana i Marija

Podsetimo, u toku jučerašnjeg dana je rijaliti zvezda optužila članove svoje porodice da je navodno koriste, kao i da svi žive na njen račun, a da je pritom proglašavaju ludom kako bi raspolagali novcem koji zaradi u rijaliti šou-programima.

- Za nekoliko dana idem na veštačenje u Centar za socijalni rad. Ako mi oduzmu poslovnu sposobnost, biću pod maminim nadzorom i ništa neću moći da radim bez njene dozvole, pa ni da se udam za Zolu. Ona će da dobije starateljstvo nad Željkom, a raspolagaće i mojim parama - ispričala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džama

08.02.2021 08:55

Bruka i sramota.