URNEBESNO! Zadrugari igrali masne fote, kriminalac briljirao: GOLUBOVIĆ izveo STRIPTIZ OKO ŠIPKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja uvek padnem pod te gluposti. Meni su suđene te kurve i slično. Videli ste me na štiklama, nije problem ni u gaćama, rekao je Golubović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović izveo je za zadrugare, ali i sve gledaoce "Zadruge 4", jednominutni striptiz na šahovskoj tabli. Naime, tokom prekjučerašnjeg dana, nakon sastanka za crnim stolom, zadrugari su se organizovali da igraju masne fote.

Oni su sami zadavali izazove, koji su ih naveli na urnebesan smeh, ali i na situacije koje nisu mogli da zamisle ni u snu.

Većina izazova bila je veoma zanimljiva, a ti momenti definitivno će ostati upamćeni kao najzanimljiviji ove sezone.

- Jedan minut u gaćama na šahovskoj tabli ova fota mora da igra striptiz oko šipke, muškarac do gaća - pročitala je Monika Horvat zadatak koji je trebalo da radi onaj na koga fota pokaže.

 

- To mene ne može da promaši. Ja uvek padnem pod te gluposti. Meni su suđene te kurve i slično. Meni je to već standard. Postaće mi to kao dobar dan. Pa već ste me gledali takvog. Pa koliko sam se samo puta ovde oblačio u žene. Ovo je za mene mačji kašalj. Ja mogu i go da se skinem ako treba - rekao je Kristijan pun poleta da uradi zadatak.

- Čika Kristijane, je l' vi nosite gaće ili ćete da ostanete goli ispod šortsa - pitao ga je Neca Lazić, a Kiki mu je rekao da je normalno da ih nosi.

Onda je pojurio da se spremi za tačku koju je trebao da odradi. Uhvatio se za jednu od dvorišnih svetiljki koje su mu zamenile šipku za striptiz i lagano je počeo da se skida. Prvo je svukao jaknu, šorts, a onda i majicu. Tako raspojasan je nastavio da igra oko šipke, dok se grupa zadrugara smejala i skandirala oko njega, hrabreći ga u zadatku.

- Ova fota mora u štiklama i gaćama da šeta deset krugova oko Rajskog vrta - bila je naredna fota za Kristijana Golubovića, koji je pristao na zadatak, ali se nije skidao u gaćice, već je samo prošetao štiklice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading