ZADRUGAR POTRESNOM PRIČOM SVE RASPLAKO: Majka mi je bila ne hemoterapijama, tata u inostranstvu, a njemu su odsekli nogu...

Autor: Republika.rs

Zadruga

06.02.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svašta je prošao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola Đorđević

Nikola Đorđević stekao je popularnost preko bivše devojke Sanje Vučić, članice grupe Hurricane, tokom svog učešća podelio je mnoge anegdote, kako iz svog života, tako i iz veze sa prethodnom pevačicom.

Zadrugar se ne ustručava da pred ostalim ukućanima, ali i publikom ispriča najintimnije detalje iz  svog privatnog života.

Dok smo danima slušali sve o njegovom raskidu sa Sanjom, ali i stvarima koje se odnose konkretno na njeno zdravlje, sada je Nikola ispričao i veoma potresne stvari iz svoje prošlosti.

 

- Meni je život katastrofa bio. Bio sam mali, mama je otišla u bolnicu. Hemoterapije, zračenja, presađivanje koštane srži, to se sve plaćalo na dnevnom nivou, nismo imali novca za prodavnicu. Išli smo kod privatnika, on nam je davao na crtu. Tata je otišao preko, ja nikad nisam išao na ekskurziju. U šestom razredu mi dedi odseku nogu. Ja sam u osmom razredu krenuo da radim, kopao kanale... Bio sa babom. Kad kažem umoran sam od života, veruj mi. Radio od 7 ujutru do 7 uveče, onda idem u teretanu, onda u klubu radim, spavam, ako se desi nešto bude me. U tri sam već kući, posle se budim u 7 za sledeći posao - govorio je Nikola.

Inače, on je nominovan za izbacivanje iz "Zadruge", pa su mnogi osuli paljbu da je ovako intimne stvari govorio sada kada bi pridobio glasove gledalaca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading