(VIDEO) NAJGLUPLJU SI IZABRAO! Sanja Marinković BRUTALNO IZVREĐALA zadrugarku, naočigled njenog dečka!

Autor: Republika

Zadruga

06.02.2021

13:11

Nema ni trunke srama!

youtube.com/RTV Pink Official
Sanja Marinković

U studiju kod Sanje Marinković  pre par meseci gostovali su aktuelni zadrugari, između ostalog i Stefan Karić, Janjuš i Mensur.

Naime, u jednom momentu voditeljka poznata po tome što je bez dlake na jeziku, pitala je crnogorca Ajdarpašića koji je u tom trenutku još bio sa Minom Vrbaški koju bi zadrugarku izabrao da može od ponuđenih da je singl. Da li je to Iva Grgurić, Ivana Šopić ili  Maja Marinković?

Na šta je on šokirao odgovorom.

 

 

- Mensur, sa kojom zadrugarkom biste želeli da razmenjujete nežnosti bez kamera da možeš i da si singl, popio si litar viskija pa se jednostavno desilo, zadrugar je na to ko topa odgovorio Maja Marinković

- Najgluplju si izabrao, tu joj je dečko bre.

DetaLje pogledajte u prilogu OVDE

Komentari (4)

Loading
Ex faca

07.02.2021 09:16

I tebe je neko nekad izabrao, dok si manje laprdala, čovek ukapirao da si sve gora pa pobegao. Previše se ceniš i sebi dotvoljavaš, a godine te gaze, zamor materijala, postaješ promašena investicija.

Kuki

07.02.2021 13:03

Sanja reklamira razvode brakova i žene raspuštene.

Van Halen

22.02.2021 07:23

Najgore je kada umislis da si pametan. Ima li neko da kaze ovoj sto kresti da su joj emisije nesto najgluplje sto moze biti. Mogu da zamislim ko nju gleda. "Novinarka".... pa kada mogu konobari da budu novinari... moze i ona... ha ha ha.