MILJANA SE PREDOZIRALA? Završila u bolnici na samrti!

Autor:

Zadruga

05.02.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Majka i ćerka, učesnice Zadruge 4, Marija i Miljana Kulić, ne prestaju da se svađaju i iznose mračne tajne iz njihovih privatnih života, nakon što je Miljana odlučila da želi da se pomiri sa bivšim dečkom Lazarem Čolićem Zolom.

Miljana je sad prvi put javno priznala da su je se otac i dve sestre odrekli, što je Mariji bilo teško da sluša, te je pažnju pokušavala da skrene time što je govorila o Miljaninoj bolesti, konzumiranju kokaina i vezi sa Zolom.

"Saznala sam da su me se tata, Tijana i Ana odrekli. Toliko mi je to palo teško da sam plakala danima. Oduvek su me tretirali kao višak. Ipak, nisam htela o tome da pričam ovde, ali kad već moja majka može svaki dan da daje sebi za pravo da upravlja mojim životom i govori mi šta da radim sa svojim bivšim dečkom Zolom, onda ću i ja da kažem kako stoje stvari u našoj porodici koju smo do sad veličale i nazivale je idealnom", počela je priču Miljana sa suzama u očima, a njena majka ju je prekinula i osvrnula se na njenu doskorašnju zavisnost od droge.

 

"Ne može ona, ovako nestabilna, da laže i priča o svom drugom roditelju i rođenim sestrama koje su oduvek brinule o njoj. Šta ćemo s tim što je nakon uzimanja kokaina, umalo da se predozira, završila u bolnici gde je bila na samrti? Zola je to znao i nije hteo da ode u bolnicu, već se sakrio u mišiju rupu. I takav muškarac njoj treba možda?! Treba joj neko jak i neko ko će da je voli i poštuje, a ne on, kreten iz Dervente", surova je bila Marija besno komentarišući postupke svoje ćerke.

Miljana je potom glasno govorila o svojim osećanjima, pa priznala da se oduvek osećala kao Pepeljuga.

"Mama je uvek sve kupovala svojim ćerkicama Ani i Tijani, a meni ništa. Bila sam ta koja je praktično bila stub porodice, donosila sam pare koje su svi trošili. Kad se samo setim svog mukotrpnog rada samo kako bih tokom noći zaradila za Anin i Tijanin džeparac, da bi one imale novac da kupe užinu u školi, padne mi teško", govorila je Miljana i dodala:

"Najgore od svega je što mene moja majka sada drži u šaci. Svi znaju da sam bolesna, ali to ne znači da sam nesposobna za život. Marija je uvek tu da mi uzima pare i da me podseti da može da mi, ako joj dođe, sve oduzme za dan, jer su kod nje papiri od svih mojih lekara, kojima može da utiče na to da dobije potpunu moć nada mnom i da mi zagorča i upropasti sve do kraja života", rekla je Miljana i šokirala sve zadrugare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading