Marija šokirala izjavom nakon što je ćerka tukla: Miljana će ubiti Sinišu i mene!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić priznala je da njena ćerka Miljana želi da ubije nju i svog oca Sinišu da bi u porodičnu kuću u Nišu uselila dečka Lazara Čolića Zolu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

U emisiji "Pitanja gledalaca" desila se rasprava između Marije i njenog nesuđenog zeta kada ju je optužio da je uzela sve pare od Miljane i dala ih ćerkama Tijani i Ani. Tada mu je ona poručila da jede govna, a onda je Miljana, da bi odbranila Zolu, udarila majku i polila je punom flašom vode.

- Nemoj više da ga vređaš, nemoj to da mi radiš! Boli te istina koju priča i to što ćemo biti zajedno. Jedva čekam da vas se otarasim, da vas ne gledam više. Upropastili ste mi život! Gde ti muž radi zadnjih 15 godina? Ja sam kao Pepeljuga, a Tijana i Ana su dame. Ja radim, a one troše moje pare. Neće moći više, mamu vam je*em usranu. Neradnici, samo mene drpate. Pocrkali svi dabogda - urlala je Miljana i polivala Mariju vodom tako da ju je celu okupala.

- Ti znaš da je radio. Znaš i šta. Držao je kladionicu, bilijar klub! Ona će poubijati mene i Sinišu samo da bi dovela Zolu u našu kuću da on ordinira i zavodi red. Meni je loše, moja majka je umrla u mojim godinama. Ona ne zna da može srce sad da mi stane. Neka je. Nek me bije i poliva, pa kad je ovaj klošar opet izradi, nek se ubije, mamu joj je*em - odbrusila je Marija, koja je bila mokra od glave do pete.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić

- Kad god ga budeš uvredila, poliću te vodom. Kad odem od vas, ima da postanem normalna. Vi ste mene upropastili za vek i vekova. Zaludeli ste me da budem mečka Božana. Kupuješ stanove Tijani i Ani. Šta one rade u životu? Odrekle se mene, a ja ih obe hranim. One se mene stide. Bolje da ne pričam čime se one bave - govorila je Miljana kroz suze i više nije mogla da se smiri. Onda se u Marijinu odbranu ubacila Ermina Pašović, koja je izvređala starletu:

- Kučko jedna, digla si ruku na majku. Prodala si majku i oca za komad Zolinog prljavog ku*cobera.

Marija: Miljani su popucali kapilari od kokaina, dva puta su je oživljavali

Voditelj Bora Santana je pozvao Lazara Čolića Zolu u "Radio amneziju" da prokomentariše to što su se Miljana i on vratili kocki, a u emisiju je utrčala i Marija, koja nije mogla da ga sluša. Ona je tom prilikom iznela niz skandaloznih detalja koji su do sada bili nepoznati javnosti.

- Oni su jedni slepci koji potroše sve, pa posle kukaju. Tako su uzimali i od njegovog menadžera, pa mu vraćaju s kamatom. Potrošili su mojih 7.000 evra na smrdljiva dupeta. Spucali su moje pare u govnjiva creva. Oboje su se rasuli kao dve strvine. Miljanu su dva puta oživljavali u hitnoj kada je uzimala kokain, on se zavukao u sobu. Popucali su joj kapilari - rekla je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading