HAPSE JE U RIJALITIJU, PA IDE U ZATVOR?! Žena repera Ša prijavila Taru policiji: Ima dokaze da je dilovala drogu i podvodila maloletnice!

Autor:

Zadruga

03.02.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Nenada Aleksića Ša Ivana sprema žestoku osvetu Tari Simov jer je zavela njenog muža i usudila se da prizna da je zaljubljena u njega iako je on u brak.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov

Afera koja nedeljama trese ukućane i gledaoce "Zadruge 4", najgledanijeg rijaliti-programa na našim prostorima, konačno bi mogla da ima epilog. Naime, starleta je zavela repera, bukvalno mu se uvukla pod kožu, a on više nije imun na nju, što se jasno vidi iako se trudi da to sakrije. Iako je njegova supruga pokušala da ostane prisebna i ne reaguje ni na šta, primetila je da njen muž gubi kompas i da nije imun na malu namigušu koja preti da im rasturi brak, koji su godinama gradili.

- Ivana se zarekla da neće da gleda rijaliti, da neće da se nervira. Ona je već prošla rijaliti "Farma", gde su Nenada dovodili u vezu sa Ljubom Pantović, a onda i "Zadrugu 1", gde je navodno odlepio za Draganom Mitar. Ivana je tada čak došla pred kamere, u Rajski vrt, da osnaži repera i kaže mu da je uz njega, da se ne plaši za brak. On je tada postao opušteniji. Nije se više plašio jer je znao da mu je ona sve oprostila. Naravno, udaljio se od Mitrovljeve i više nisu imali kontakt. Kada je ulazio u "Zadrugu 4", imali su dogovor da ne bude blizak sa ženskim osobama da mu se ne bi desilo kao tada sa Draganom. Ipak, on nije odoleo mladoj Tari Simov, koja ga je spopadala na svakom koraku - počinje priču kućna prijateljica repera i njegove lepše polovine koja nije želela da joj otkrivamo identitet. Ona nam je rekla da se u njihovom porodičnom stanu dešava haos i drama.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara Simov

- Ivana nije gledala "Zadrugu", a onda su počeli da joj javljaju šta se dešava i da je Ša odlepio za nekom malom mršavicom koja ga je zavela. Ona se prvo smejala, a kada su počeli da je zovu zaista bliski ljudi, shvatila je da nešto ne valja i da mora da vidi o čemu se radi. Odgledala je nekoliko snimaka na Jutjubu i ostala zabezeknuta. Samo ona zna kakav je Ša kad se zaljubi. "On je odlepio za tom budalom. Ta mala ga je zavela. Vidim mu u očima da je odlepio. Moj muž se zaljubio, a ja ga gledam. Kunem se u boga ima da uništim tu ludu narkomanku. Ima da joj nađem sva zlodela i da je strpam u zatvor", rekla mi je Ivana tada. Ona je odmah potegla veoma jake veze da dođe do informacija o Tari. Vi nemate pojma do čega je ona sve došla. Pa to su takve radnje da ne verujete. Mala je imala čak i svoje devojke, koje je podvodila za pare, a bile su maloletne. Imala ih je četiri koje su se smenjivale - nastavlja ženska osoba bliska ženi zadrugara. Ona dalje kaže kako ne postoji šansa da policija ne uhapsi starletu dok je na imanju u Šimanovcima:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

- Ivana se baš naoštrila da uništi Taru i neće se smiriti dok je ne vidi poniženu i daleko od Ša. Ima toliko materijala da može da je stavi iza brave. Skupila je fotografije, prepiske, skrinšotove i sve što svedoči šta je Tara radila, a kosilo se sa zakonom. "Tara nije svesna kome se zamerila. Moj muž je samo moj. Nije smela da baci oko na njega i da ga zavede. Ima da ide u zatvor. Za ono što sam ja našla robija se. Ona je dilovala sve i svašta, uzgajala je marihuanu u stanu. Imala je prostitutkice maloletne. Jedva čekam da joj stave lisice na ruke", priznala mi je ona puna gneva.

 

Tako ljutu je nikada nisam videla. Ona sada radi na skupljanju dokaza. Neće stati dok Taru ne ponizi i baci je u blato. Na Ša nije ljuta, ona ga voli iznad svega i njemu sve oprašta. Zna da će da se vrati njoj u njihov stan. Sigurna je da će i on da se ohladi kada bude saznao šta je sve slatka Tara radila u životu i kako je to jedna mlada prestupnica. Neće hteti ni da čuje za nju, a kamoli da je pogleda. Ivana se nada da će policija reagovati na vreme i da će zakon sprovesti još dok je ona u "Zadruzi" - završava izvor Rijalitija.


 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Prijateljima se ne dopada Tarin flert sa Ša!



Prijatelj Tare Simov Ljuban otkriva da je podržava u rijalitiju "Zadruga", ali da mu se ne sviđa njen odnos sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša. On kaže da njoj veza sa oženjenim nije potrebna, posebno ne s nekim ko želi da sakrije i zataška sve što se dešava:
- Dobar sam sa Ša i njegovom suprugom Ivanom, ne mogu njihov odnos nikako da podržim. Ona u suštini pokazuje drugarski odnos. Nema hemije između njih dvoje, a Tara je dobar rijaliti-igrač. Ona se tako i sa mnom ponaša. Prisna je, bliska, ljubi me, ali sve na prijateljskoj osnovi - poručuje Ljuban.

RepublikaFoto: instagram.com/_ivv_


Ša radi na proširenju porodice nakon "Zadruge"!



Nenad Aleksić Ša planira proširenje porodice kada bude izašao iz "Zadruge". Reper je objasnio da trenutno uživa u ulozi strica jer je njegov brat nedavno postao otac malom Vuku.
- Vežbam uz Vuka i mislim da ću biti dobar otac, ali želim svoje dete. Nama još samo to fali da budemo najsrećniji na svetu - dodao je Nenad Aleksić Ša.
Podsetimo, Ša i njegova izabranica Ivana zakleli su se na večnu ljubav pre pet godina. Ovaj par je svadbeno veselje organizovao u krugu porodice i prijatelja, bez medijske pompe. Jedino im još fale deca da bi sreća bila potpuna.

Isplivao snimak nadrogirane Tare Simov



Internetom kruži video Tare Simov, koji je zaprepastio sve, a na kom je ona mrtva drogirana. Na internetu je objavljen video u kojem učesnica aktuelne "Zadruge" priznaje da je pod dejstvom narkotika i pokazuje da se sprema da popije pilulu za dan posle.
Tara govori da je za 24 sata konzumirala 10 grama kokaina, kao i da je u prethodnih 24 sata imala nezaštićene odnose.

- Ja sam mnogo nadrogirana i imala sam polne odnose bez prezervativa i sada sam kupila antibebi pilulu, koju treba da progutam jer mislim da sam jako trudna i da treba da ubijem plod - izgovara Tara brzo u taksiju u kojem je sa drugaricom.
Inače, Zorica Marković je javno prozvala Taru da je tukla majku jer joj je bacala drogu u smeće kada joj je našla u džepovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Džama

03.02.2021 12:32

Tara Simov, pri ulasku u Zadrugu, prenela Nenadu Ša pozdrave od supruge i poruku da se teši sa Tarom kada se seti supruge. I odmah su se grlili. To je bio prenos zagrljaja od supruge. Poludeportacija.

SvetlanaP

22.02.2021 06:31

Da li je ova zena normalna? Ona ce da unisti Taru... a sta ce sa njim? Njega ce da primi u zagrljaj i nastavi "srecan" bracni zivot do sledece Cice, Mice, Mace, Cace, Ljube, Dragane.....Zeno imas li ti mozga??????Kome ovaj sljam od coveka treba?