Marija progovorila o ćerkinoj bolesti: Ostavio je trajne posledice...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić prvi put je progovorila o bolesti ćerke Miljane Kulić i objasnila zbog čega je ona ovakva kakva je danas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija Kulić

U toku emisije "Pretres nedelje" Milan Milošević je okupio zadrugare za crnim stolom i započeo raskrinkavanje

 A tema koja je pokrenuta ticala se odnosa između starlete iz Niša i Lazara Čolića Zole, a komentar je imala i njena majka, koja je ovoga puta otkrila detalje o ćerkinoj bolesti, koju je, navodno, imala u školskim danima, što je, prema Marijinim rečima, ostavilo posledice na Miljanu.

 

- U predškolskom smo prvi put krenuli kod psihijatra jer je bila asocijalna. Jedna škola, druga, treća... Računam, nije socijalizovana, ali kad vidim da je sve u redu, otišla sam kod direktorke. Mislila sam da je mrzi ceo svet. Odmalena su je sagledavali, psihoterapije i celokupna anamneza... Ali došli su do zaključka da je meningitis ostavio posledice, u smislu emocionalnog sazrevanja i nesnalaženja u društvu. Ona dobija sve petice, ali čim završi zadatak, onda gleda šta crtaju drugi, pa pošto ne odgovara, onda u treću, četvrtu, petu školu - pričala je Marija i videlo se da joj nije nimalo lako zbog sećanja na traumatične periode iz njenog života i života njene kontroverzne ćerke.

Marija: U predškolskom smo prvi put krenuli kod psihijatra

- Ja sam imala sastanke sa svima, direktorima, nastavnicima, najboljim psihijatrima. Sa svim ljudima sam se borila celog života, a na kraju je morala individualna nastava. Imala je neverovatno pamćenje. Nema razloga zašto je dobila četvorku iz nekog predmeta, sve petice. Ona nije mogla da se pomiri s tom četvorkom - otkrila je Marija.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana: Mama, ne pravi od mene nervnog bolesnika!

Miljana Kulić je u nastavku svađe u emisiji "Pretres nedelje" poručila mami Mariji da će odsad sama voditi život, kao i da će sina povesti sa sobom. Ona je glasno rekla da neće da vidi nikoga od porodice i da odlazi zbog Lazara Čolića Zole, kao i da odnosi sina Željka.

- Pusti me da čuvam svoje dete, ne pravi od mene nervnog bolesnika, ne pričaj mi o veštačenjima. Ja hoću svom detetu da budem majka, da ga vaspitavam, da kupim stan gde hoću. Ja svoje probleme neću pričati njoj. Nisam srećna bez Zole i to je činjenica. Kad se završi rijaliti, ja svoje dete vodim sa sobom. Niko me više ne zanima, niko me više ne interesuje. Piću terapiju i to je to, unormaliću se, neću više da dignem ruku na Zolu, neću ga terati. Ostajemo do kraja - poručila je Miljana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading