Žestoki okršaj u Beloj kući: Potukli se Mina i Car, niko nije mogao da ih zaustavi!

Autor:

Zadruga

31.01.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Filip Car ponovo su zaratili, a ovog puta njihov sukob je eskalirao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip Car i Mina Vrbaški u sukobu

Naime, Vrbaški nije mogla da trpi provokacije Filipa Cara pa je fizički nasrnula na njega, a obezbeđenje i njihovi cimeri jedva su uspeli da ih razdvoje.

Nakon kraćeg okršaja, Mina se povukla u toalet zajedno sa Rialdom Karahasanović. Mina i Rialda su sedele u toaletu, a onda je Filip pokušao da uđe unutra i tom prilikom gurnuo Minu. To je nju dodatno isprovociralo, te je počela da ga vređa, a obezbeđenje je ponovo moralo da reaguje. U jednom momentu, Filip je pljunuo Minu, a nakon toga ga je ona polila vrelom kafom!

Podsetimo, Mina Vrbaški i Filip Car ušli su u vezu nekoliko dana nakon Minonog ulaska u "Zadrugu". Od samog početka njihove romanse, njihov odnos bio je turbulentan. Nekoliko puta su stavljali tačku na ljubav, međutim uvek je neko popuštao. Pre nekoliko nedelja Mina je presekla i rešila da mesta za pomirenje više nema, međutim Car nije odustajao, pa ne čudi što je došlo do novog sukoba među bivšim ljubavnicima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading