JEZIVA ISPOVEST! Aleksandra: Pokušala sam oca da UBIJEM MAKAZAMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je na moje oči silovao mamu. Slomio joj je vilicu, ubijao ju je. Nije ga prijavljivala, plašila se, rekla je Nikolićeva

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleks Nikolić

Mina Vrbaški i Aleksandra Nikolić ispričale su detalje iz života koje niko nije znao, a tiču se užasnih stvari koje su im njihovi očevi radili dok su bile male.

Dok su ležale i odmarale se u krevetu, starlete su se rastužile dok su pričale o tome čime žele da se bave, a zatim su jedna drugoj ispričale kako su imale teško detinjstvo zbog očeva. Obe krive roditelje zbog sudbina koje su ih zadesile i sigurne su da bi njihovi životi bili dosta lepši da su odrasle u drugačijim porodicama, s drugim roditeljima.

 

 

 

- Znaš kakav je moj otac. Ne znam da li će pričati sa mnom posle ovoga. Upoznala sam ga sa 11 godina. Živi preko, upoznali smo se kad je došao. Stalno su bile svađe između oca i majke. Znaš koliko sam puta videla scenu da je moj tata silovao moju mamu, tukao i silovao ispred mene. Slomio joj je vilicu, ubijao ju je. Nije ga prijavljivala, plašila se. To nikada neću zaboraviti. Ja sam se jednom zaletela na njega da ga ubijem makazama. Nas dve smo se bavile znaš već čim i ćaknute smo zbog porodica. Nije opravdanje, ali da smo imali zdrave porodice, ne bi bile ovakve - pričala je Aleks u jednom dahu, dok ju je Mina slušala sa suzama u očima, a onda je nastavila:

Mina: Moj tata je bio narkomančina, pljunula bih ga na ulici kad bih ga videla

- Prvih nekoliko meseci je bilo top i onda mu se nešto desilo. Kao, da me nauči pameti, da živim s manje novca. Mama odlučila da ide, pitala me da li ću ja. Uzela sam dva para farmerica i otišla. Nisam pričala sa ocem nekoliko godina, sve dok nisam izašla iz "Zadruge". Pomirili smo se, vratila sam se u stan, opremila ga. On je bio na ratištu, znaš kakav je on. Patrijarhalan je, nema pojma neke stvari o meni. Sada, kada budem izašla, sto posto neću pričati s njim. Nikad nisam bila prihvaćena od porodice mog oca. Ja kao da nosim prokletstvo kroz život od toga. Ostaju posledice.

Aleks: Nikad nisam bila prihvaćena od porodice mog oca, kao da nosim prokletstvo

Aleksandra je užasnom pričom šokirala sve gledaoce, o onda je navela i drugaricu Minu da otvori dušu i progovori šta je sve ona u životu prošla.

- Moj tata je bio narkomančina, izlečio se od svega. Moja mama je bila mlada, zaljubila se, baš prava ljubav. Znam da sam bila neplanirana, on mi je to sto puta rekao. Ja se rodim, niko nije hteo da me vidi. Kad sam krenula u zabavište, bila je tema roditelji, da se crtaju mama i tata, ja sam uvek bila ljubomorna jer nisam znala ko mi je tata. I, kao mala, mami pričam to, ona ga nazove i kaže da hoću da ga vidim. Nikad nisam bila prihvaćena od njegovih. On ima ćerkicu iz drugog braka, zove se Nina, nju vole, a nikad nije živela s njim. Bila sam sa babom i dedom, tata je retko kad bio tamo. Otkad mi je deda umro nikad nisam išla u tu kuću. Tata mi se posle zgadio. Posle "Zadruge 1" nikad više nisam pričala sa njim, rekla sam da ću da ga pljunem kada ga budem videla na ulici. Mama mu se javi, ja prođem pored njega. Upravu si da zbog takvih očeva, kao što ih ti i ja imamo, deca najviše ispaštaju. Bavila sam se prostitucijom, kao i ti. Ne kažem da imamo opravdanja, ali to mučno detinjstvo nas je poremetilo, a naši očevi su krivi za to - rekla je Mina.

 

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan

Aleks: Zavidim Kariću na tati Osmanu!

Aleksandra Nikolić je istakla da zavidi Stefanu Kariću na tome što ima složnu porodicu.

- Gledam Stefana, koliko je srećan što ima srećnu porodicu. Ja nikad neću znati šta je to pravi dom i šta je to roditeljska ljubav. Posle me pitaju što ovo radiš, što ono, ma dobro sam i normalna od situacija kroz koje sam prošla. Velike traume obe vučemo iz detinjstva - rekla je starleta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading