MAJA PLANIRALA LETOVANJE S HIRURGOM JOCI IZA LEĐA?! A onda se ŽALILA na Jocu zbog OVOGA! ŠOK

Autor:

Zadruga

28.01.2021

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković

Maja Marković dopisivala se navodno sa jednim hirurgom, pa su poruke isplivale u javnost.

U pitanju je doktor koji radi u državnoj ustanovi, ali ima i privatnu praksu, a koji je veoma cenjen u zdravstvu zbog uspeha koje je postigao.

U prepiskama se jasno vidi da je Maja bila neverna svom tadašnjem vereniku, bivšem zadrugaru Jovici Putnikoviću, kojeg je kasnije u Beloj kući javno prevarila i ostavila zbog cimera iz rijalitija Alena Hadrovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marković i Alen Handrović

Naime, u novim prepiskama se vidi da je Maja planirala letovanje sa hirurgom i svojim sinom iza Putnikovićevih leđa, a svom ljubavniku se žalila na njega govoreći mu da ne želi ništa da joj kupi, kao i da joj prebacuje da troši mnogo novca.

Mogli smo otići na more, taman dok ovaj moj nije tu. U Hrvatskoj imamo rodbinu, taman da ih Andrija vidi -  piše u prepisci.

 

- Ovaj neće ništa da mi kupi, samo zanoveta kako trošim pare - piše još u porukama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

28.01.2021 19:32

Objaviste čoveku ime i inicijal prezimena...Branislav O. mislim da pola Beograda, kao i njegovi pacijenti, sada znaju ko je u pitanju, trebalo bi da se čovek oglasi i demantuje ili potvrdi, jer u screen shotovima se uopšte ne vidi ko je sagovornica, vidi se Bane, a sa druge strane niko, ili ja nisam zapazio????