HOĆE DA JE UNIŠTI! Janjušević urnisao bivšu ljubavnicu: Maja voli samo analni se*s, da ne bi mogla da zatrudni!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš više nema obzira prema bivšoj devojci Maji Marinković, pa je na svakom koraku vređa i ponižava. Ovog puta je otišao korak dalje, pa je otkrio i kakav seks starleta najviše voli.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Marko Janjušević Janjuš

Janjuš je u razgovoru s ostalim zadrugarima urnisao Marinkovićevu, a Bora Santana i Lepi Mića su dodavali razne bljuvotine na Majin račun koje su čuli napolju.

- Maja voli samo analni seks da ne bi mogla da zatrudni. Nije ona luda, druže, ta je sva proračunata. Fuj, gadi mi se, očima ne mogu da je gledam ako mi veruješ - rekao je Janjuš, a Bora se odmah ubacio:

- Pa ti si joj u dupe svršavao, punio pet puta. Samo da ne zakevi s tobom. Kome treba dete s njom. Ona je dalabu. Kad svršiš u prdaru, nemaš strah da će da ostane trudna. Sipaš u nju kao u kantu.

Nakon ovih skandaloznih reči ubacio se u razgovor i Lepi Mića i otkrio da mu se Maja poverila i rekla koji je imala dovogor s Janjušem.

- Ona mi je rekla da je njoj najbitnije da ne može da zatrudni. Meni je pričala da su imali dogovor da imaju samo analni seks. I da si se ti složio s tim. Kaže, njoj je lepo svakako. Voli ona i u čmar i tamo drugo. Ali u čmar ti je sigurica. Pucaš kao lud, a nema straha. Jadan onaj Taki šta mora da sluša i gleda. Ne bio mu u koži - rekao je Lepi Mića, a Marko dodao:

RepublikaFoto: Jelena Simonović
Maja i Janjuš

- Ma sramota me je i da pričam kolika je budala ta devojka. Ne znam kako je nije sramota. Čime ona ima da se ponosi, služi svima kao zabava. Ona je laka zabava. Pokušao sam da je promenim, ali njoj nema spasa.

Da stvar bude još gora, Maju ne vređa samo Janjuš, već se u protekla dva dana i Čorba okrenuo protiv nje, pa je teroriše na svakom koraku. Kuvar se više i ne trudi da bude fin i ljubazan prema Takijevoj maloj, već joj surovo sasipa u lice sve ono što misli o njoj, a nije nimalo lepo.

- Vidi kakve su devojke, pokazale su da jedan svinjokoljač može da ih ima. Za koga da se borim? Za neku lažnu ljubav? Možemo da se karamo kad hoćeš! A nisi najbolja riba, možda si sedma. Ne znam ko ti je rekao da si uopšte riba. Nedajbože da ti spadnu te korekcije, ličila bi na baba vešticu - rekao je Čorba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Kukavica si! Ti si sebe spasao, a ispao si izdajica i kukavica! Bezmudović pi*kopaćeni. Ja ću ti biti najveći uspeh ikada - bunila se Maja, a onda izletela iz kuće i plakala u dvorištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

03.04.2021 07:23

On nekotga urnisao??? On je urnisao samog sebe i iskompromitovao sa za sva vremena sa ovim dronjkom i budalom od devojke.