GAGI ĐOGANI OTKRIO PRED MILIONIMA KO MU JE DEVOJKA, a zgranućete se tek kad vidite koliko ima godina!

Autor:

Zadruga

27.01.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica!

Foto: youtube.com/printscreen

Denser i bivši rijaliti učesnik Gagi Đogani posle dužeg vremena otkrio je da je ponovo zaljubljen i da ima novu deovojku.

Kako je ispričao, njegova nova izabranica je iz Skandinavije i ima 45 godina.

 

 

 

- Ja sam hteo da kažem u ovoj emisiji ekskluzivu da sam se zaljubio, imam devojku i dobro mi je. Ne mogu da kažem ko je, plava je, iz Skandinavije je, ispod pedeset godina, 45 godina. Stvarno sam zaljubljen, napokon. Pričao sam i u rijalitiju da bih voleo da se zaljubim i da budem ispunjen, sad jesam - rekao je Gagi, pa dodao:

- Neću davati život na tacni, ne želim da plasiram tu devojku u javnost, da je neko slika, hoću da više niko ništa ne zna vezano za moj privatan život. Imam devojku, volim je najviše na svetu - rekao je Đogani gostujući u emisiji "Amidži šou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gojko

27.01.2021 14:39

Je l ona zna da ti je devojka?

mina

27.01.2021 19:20

kako sad voli je najjjvise na svetu pa zar ne voli najjjvise lunju i ninu oni ginu jedno za drugo to niko ne voli kao oni oni pa oni pa oni .....ma koga vise briga sta i koga askalija voli