(FOTO) NI ANDREJ, NI MARKO: Šokiraćete se kad vidite sa kim je Anabela proslavila rođendan!

Autor:

Zadruga

27.01.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivano!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Luna je na svom Instagramu podelila deo atomosfere, Anabela nije skidala osmeh sa lica, a poznati pevač i bivši zadrugar bio je sa njima na proslavi

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Pevačica Anabela Atijas proslavila je 46. rođendan sa trudnom ćerkom Lunom Đogani, a na snimcima se ne pojavljuje se Lunin verenik Marko Miljković, koji očigledno nije bio tu.

Luna je na svom Instagramu podelila deo atomosfere, te je pokazala da je njena majka oduvala svećice zajedno sa bivšim rijaliti učesnikom Savom Perovićem, s obzirom da im je rođendan istog dana

Njih dvoje imali su čokoladne torte i šampanjac, a dok ih je Đoganijeva snimala tokom rođendanske pesme, njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica.

 

Marko očigledno nije bio na okupljanju povodom njihovog rođendana. Kao što je poznato, zbog mnogobrojnih svađa u rijalitiju Marko i Anabela nisu bili u dobrim odnosima, a pevačica je istakla da njihov odnos ide normalnim tokom i da će vreme odraditi svoje.

- Sve ide normalnim tokom. Ipak ćemo svi biti vezani tim detetom, ali vreme će odraditi svoje. Kada bude postao otac jedne devojčice, shvatiće da sve što sam radila nije bilo iz mržnje. To je sve bila ogromna ljubav prema mojoj ćerki - ispričala je Anabela ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Džama

27.01.2021 10:33

Kakva glupa vest nebitnih likova.

Srđan

27.01.2021 12:31

Ko su ovi šabani?