Kulićke znaju najmračniju tajnu zadrugara: MARIJA I MILJANA imaju DOKAZ da je Mišel bio u gej-šemi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je pevač iz "Granda", ugledni momak, sada oženjen i u srećnom braku, a o kome se nekada pričalo da voli momke

RepublikaFoto: Printscreen
Kulićke

Marija i Miljana Kulić znaju s kojim pevačem iz "Granda" je Mišel Gvozdenović bio u šemi, ali čekaju pravi momenat da to ispričaju pred kamerama u Šimanovcima.

Majka i ćerka koje već godinama vode pravi rat s porodicom pevača iz Čačka pokušale su na sve načine da uđu u pore njegovog života i uspele su da iščačkaju najmračnije tajne koje on krije kao zmija noge već godinama. Naime, nakon što mu je starleta zagorčala život, a on počeo da joj uzvraća udarce u sve se uključila i njena majka, koja je na perfidan i lukav način doznala ono što je želela, ali to nikada nije obelodanila jer je bila svesna da bi pevaču tako uništila život. Jedna od akterki ove gej-afere otvorila je dušu samo za naš Rijaliti.

Kulićke platile njegovoj čistačici da ga krišom snimi

- Od momenta kada je Mišel kročio među "Zvezde Granda" i pokazao se javno, prezentovao raskošni talenat i harizmu na sceni, nema mira od Miljane Kulić. Ona je i sama istakla da ju je na ovaj šou-program navukla vremešna komšinica kod koje je gledala emisije. Kada je malo stasala, odvažila se da krene putem svojih idola. Kupila je kartu i zaputila se u Beograd, na Košutnjak, u čuveni "Avala film studio". Od tog momenta, tačnije 2011, ona je postala njegova noćna mora. Nije bilo dana da ga nije zvala ili mu bila ispred stana, gde je spavala pred vratima. Marija i Siniša su je prvo odvraćali od svega, bili su ljuti na nju, ali kada je nekoliko puta bila privedena i kada je dobila batine od Mišelove mame, Marija se zarekla da će izvući crno ispod nokta Mišelu i uspela je u tome - počinje priču naš izvor koji je odlično upućen u sva dešavanja vezana za odnose zadrugara i starlete, kao i njene majke.

RepublikaFoto: Promo foto
Mišel, Miljana i Zola

- Marija je imala poznanstva na sve strane, ta zna gde đavo spava, nema šta nije mogla u to vreme. Bila je mlađa deset godina. Ona je vrebala Mišelovu kuću iz kola. Dolazila je više od Miljane. Slikala je, pravila snimke. Htela je da ih sve ima u šaci. Onda je od jedne drugarice čula da poznaje Mišelovu spremačicu iz stana u Beogradu. Spakovala se, nekoliko dana je ostala kod prijateljice dok nije uspela da upozna spremačicu. "Platila sam joj, dala sam joj tri plate, sirota žena, ima četvoro dece. Pare su joj baš trebale. Rekla sam joj da mi podnosi izveštaje ko dolazi, ko odlazi. Ko spava, s kim se seksa i slično", rekla mi je Marija. Ona je ženi rekla da sve slika, snima i da joj sve to šalje. Kroz dve nedelje došla je do frapantnog podatka da Mišel ima ljubavnika, ali ne bilo koga nego poznatog pevača iz "Granda". Kako joj je prenela spremačica, bio je tu, spavao, dolazi često. Ima ključ stana - nastavlja izvor blizak Nišlijkama koji dalje navodi da one, iako sve znaju, samo ga peckaju s vremena na vreme, ali da će sve reći ako on počne da ih omalovažava.

 

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy

Siniša Kulić u lošem zdravstvenom stanju!

Siniša Kulić, otac Miljane Kulić i muž Marije Kulić, kaže da ima velike zdravstvene probleme, ali da ne želi da njegova supruga i ćerka za to saznaju dok su u rijalitiju "Zadruga 4". On se nalazi u porodičnom domu u Nišu, ispričao je da mu je zdravlje ozbiljno narušeno, da se mnogo napreže da bi govorio, ali da njegova porodica, koja je u rijalitiju, za to ne sme da zna.

- Nisam dobro, polipi su me uništili, ne mogu da govorim, mnogo se naprežem. Ne znam koliko će ovo trajati, Marija i Miljana ne smeju da saznaju jer bi se mnogo brinule - otkrio je Siniša.

 

- Čistačica je sve slikala, snimala. Ima tu slika, nema seksa, ali ima da je ovaj u stanu. Nije ona mogla sa sigurnošću da tvrdi da su oni bili u gej-vezi, možda su bili samo super drugari, ali Kulićkama je to bilo dovoljno. "Meni su njegove komšije rekle da je on gej. Da nema šta da tražim s njim i da me zato tera. Taj folk pevač mu je garant bio dečko. Nisu sigurno snimali pesme u stanu. Čistačica neće da kaže sve iako je uzela dobre pare. Kaže nije čula da se seksaju. Nisu jer je bila tu", poverila mi se Miksi. Siniša kod kuće ima sve te fotke, jesu mutne, tada su bili loši telefoni, ali dovoljno da pukne gej-afera "Mišel Gvozdenović i poznati pevač 'Granda'". U pitanju je ugledni momak, sada oženjen i u srećnom braku. To bi rasturilo njegov brak. Ionako se već pričalo da je gej i da voli momke. Mišel i taj folker nemaju pojma da je sve slikano, da je čistačica bila plaćena da ga snima i slika i da iz svega stoje Kulićke. On za sada uspešno negira da je gej, ali nisam sigurna da bi ga posle onoga šta Marija i Miljana imaju mogli da ga operu i Sava i Dunav - završava izvor Rijalitija.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Čorba: Mišel je možda derpe!

Kristijan Golubović je s Milanom Jankovićem Čorbom i Jovanom Cvijeticćem Cveletom komentarisao ponašanje Mišela Gvozdenovića prema zadrugarki koja je ušla na imanje.

U pitanju je Dragana Burmazović, koja je istakla da se ona i pevač poznaju, pa su čak otkrili da su se i dopisivali.

- Ja bih joj ljubio tabane da sam je dva puta video napolju - komentarisao je Kristijan.

- Bitno je da je ustao da kaže da nije bio s njom - dodao je Cvele.

- Da nije derpe - nasmejao se Čorba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čavka

26.01.2021 20:57

Nikada ne bih nekoga optužio bez dokaza i svedoka. A to rekla-kazala nisu dokazi.

Odgovori 11 0