Zadrugar krije da je vodio raskalašan život: ĐOLE PRAVIO ORGIJE, drugarice TERAO na GRUPNI SE*S!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

26.01.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je jedna od devojaka primetila da Milutinovićev drug sve snima telefonom, izletele su iz sobe i zapretile mu batinama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đorđe

Učesnik četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Đorđe Milutinović u Imaginarijumu često ističe da obožava devojke, žurke i putovanja.

Kako Rijaliti saznaje, zadrugar ima burnu prošlost, a ono što krije ko zmija noge jeste događaj od pre šest godina, kada je drugarice terao na orgije! Đorđe je u rodnom Kragujevcu sa dva drugara iznajmio stan na dan, a kad su se tamo smestili, pozvao je drugarice da im se pridruže.

 

 

- Đorđe je u Kragujevcu non-stop pravio žurke, a svi koji ga poznaju znaju da voli da menja devojke. Po gradu se svašta pričalo o njemu, a jedna njegova bivša drugarica iz srednje škole mi je ispričala da ju je namamio na grupni seks tako što joj je objasnio da pravi obično zezanje. Pravio je žurku sa još dva druga u jednom iznajmljenom apartmanu, pa su tamo napravili orgije. Te drugarice koje je pozvao su otišle jer im nije naglasio šta će se dešavati. Sa njima nije bio previše blizak, ali su se poznavali iz grada i povremeno su pili kafu. Đole im je rekao da slobodno dođu jer će biti super ekipa, a ponudio se da kolima dođe po njih - priča nam bivša drugarica zadrugara koja je zamolila da se njeno ime ne objavljuje.

 Đole je hteo drugarice što pre da napije da bi prešli u krevet u spavaćoj sobi

Kako smo saznali, Đole se normalno ponašao sve dok se nije napio, pa je tada pitao drugarice da sa njegova dva druga pređu u spavaću sobu.

- Đole je, nazdravljajući, sve vreme forsirao drugarice da bi se što pre napile. Kad je video da su već počele da igraju i pevaju, smanjio je muziku i rekao: "Ajde svi da pređemo u sobu, ne znate kakav je krevet tamo". Odmah su pristale jer je on šarmantan, a kad su krenuli u sobu, pridružila su im se i njegova dva druga. Dok su ležali, Đole je počeo da ih mazi i ljubi, pa su se ubrzo svi poskidali i imali seks - priča nam sagovornica.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Tara: Đole je najzgodniji muškarac u rijalitiju

Tara Simov odavno je bacila oko na Đoleta u "Zadruzi 4", pa kaže da je on muškarac kom bi i u spoljnom svetu bez problema prva prišla iako ga ne poznaje.

- Nikada nisam krila da mi je Đole top-frajer. Da ga ne poznajem i da smo napolju u nekom klubu, ne bih imala problem da mu priđem prva. Dečko je šarmantan i zabavan, a vidi se da zna sa ženama. Ovde su okolnosti drugačije i naš odnos ne može da bude skroz iskren, ali da smo van rijalitija, sigurna sam da bismo se još bolje slagali - rekla je iskreno Simovljeva.

 

Grupnjak je prekinuo jedan od Đoletovih drugara koji je krišom sve snimao telefonom, a kad ga je jedna od devojaka primetila, napravila je haos.

- Milutinovićev drug je usred akcije počeo da snima devojke. Jedna je videla telefon, skočila i odmah krenula da uzima garderobu! Udarila je šamar tom liku, a onda se i druga devojka obukla. Izašle su, počele da psuju, a Đoletu su zapretile batinama kad se najmanje bude nadao jer se prema njima ponašao ko da su najveće kurve - priča nam sagovornica.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Đole: Imao sam seks na javnom mestu!

Đorđe Milutinović ispričao je da je pre dve godine imao seks sa devojkom usred parka! Oni su bili intimni na klupi u parku, a, kako tvrdi, niko od prolaznika nije primetio da su imali akciju.

- Jednom sam imao seks u parku u centru grada. Moja devojka i ja smo voleli uvrnute stvari, nije nam bilo glupo da probamo i to. Naravno, bilo je veče, a mi smo bili na klupi u parku. Taj deo gde smo sedeli bio je u senci jer nije radila ulična rasveta, tako da niko nije mogao da nas vidi. Ljudi su prolazili, ali niko ne bi posumnjao da imamo seks jer je baš tamno. Svakako je to jedno lepo iskustvo - rekao je Đole tom prilikom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading