Bludnica da bude! Kulićka skovala pakleni plan za "Zadrugu 5"! Miljana: Biću glavna je*ačica, cepaće me, kao Maju, ko god hoće!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić javno je obećala da će u sledećoj sezoni "Zadruge" da postane bludnica i razvratnica, koja će imati seks na svakom koraku, sa svakim muškarcem koji bude želeo seksualno da opšti s njom.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Miljana Kulić

Ona je tokom emisije "Pitanja gledalaca" iznenada tražila reč i niko nije slutio kakvo će biti njeno izlaganje.

Po svemu sudeći, bila je inspirisana ponašanjem pojedinih zadrugarki poput Maje Marinković, Mine Vrbaški i Paule Hublin, koje bez pardona menjaju partnere pred kamerama, pa je dala javno obećanje da će postati gora od njih.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Moja majka ne zna ko sam ja, i ja ulazim u "Zadrugu 5" da me čereče, da me je*e ko stigne, kao Maju Marinković i Minu Vrbaški, a i ovu malu Hublinku. Od poštenja nema ništa, poštene devojke samo pate, ja sam patila za prošlim momkom, pa vidite. Uvek treba da imaš trojicu da se krešeš, život je samo jedan. Trpiš celu svinju za jednu kobasicu. Ovako trojicu, 33, 33, 33, to je 99 odsto. Uvek ostane 1 odsto. Ovo što je moja majka zatucana, pa me ovako vaspitala, samo sam muku videla. Biću najzgodnija, cepaće me ko god stigne i gde god stigne. Ima na krovu da se krešem. Biću glavna, najgora u "Zadruzi 5" - počela je Miljana svoje skandalozno izlaganje, dok su je zadrugari slušali u neverici šta izgovara, te nastavila.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana Kulić

- Zadovoljavaću potrebe muškaraca, to sam zapravo ja, već pet godina to krijem kao zmija noge. Ja sam kao kanta za istresanje sperme. Pravim se poštena, a nisam. Da kamere nisu tu, ja bih bila sa svakim ko me hoće. Penjala bi se na svačiji ku*ac. Sa svakim bih bila i u "Zadruzi 5" ću ispunjavati sve želje muškaraca. Nije važno da li su lepi, zgodni ili ružni. Samo bih vas zamolila da moja majka ne ulazi. Odreći ću se mame i tate, zamolila bih da produkcija ne zove mamu i ja idem u život. Ove godine je Primorje moje. Samo ćete gledati u Budvi, sad sam sa ovim, sad sa ovim. Kao u Darinoj pesmi "Dva zgodna fudbalera, pa pravac rivijera". Zaslužila sam, valjda, da izađem iz ormana i da živim onako kako volim i želim - govorila je Miljana, na šta je njena majka imala samo jedan komentar.

- Sedi dole, budalo jedna, ne blamiraj se više - procedila je Marija kroz zube. Sve je začudila njena smirenost pošto obično pravi haos kada Miljana daje ovakve komentare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srđan

27.01.2021 11:07

A da pokuša da bude normalna i pametna? To ne može.