LOM NA ESTRADI: Pevačice zaratile zbog fudbalera

Autor:

Zadruga

26.01.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah je Ivanu blokirala u telefonu i prekinula svaki kontakt s njom!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/ N. PANČIĆ
Sandra Afrika i Ivana Nikolić

Domaći mediji preneli su vest da su atraktivna Ivana Nikolić i fudbaler Vladimir Volkov u vezi.

Iako je pevačica izjavila da je dugogodišnja prijateljica sa bivšim fudbalerom Partizana, njegova bivša devojka Sandra Afrika je rešila da blokira Ivanu Nikolić.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Ivana Nikolić

Nije mogla da veruje kada je čula da joj se drugarica smuvala sa bivšim. Najpre je mislila da je to trač, ali kada je videla njihove zajedničke fotke u novinama, baš se iznervirala. Odmah je Ivanu blokirala u telefonu i prekinula svaki kontakt s njom -  rekao je neimenovani izvor za Informer blizak Sandri i dodao:

RepublikaFoto: instagram.com/sandra_afrika88
Sandra Afrika

 - Ivani je pričala sve o momcima, a često su u razgovoru pominjale i Volkova. Sandra joj se poverila da je baš bila zaljubljena u njega i da su imali burnu vezu, ali da je to sada gotova priča. Nije očekivala da će Ivana to shvatiti kao 'zeleno svetlo' i da će se smuvati s njenim bivšim.

 

 

 

Ivana Nikolić se ranije oglasila povodom trača da je u vezi sa fudbalerom:

Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evrovizije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading