UČESNIK ZADRUGE POD CRNOM MAGIJOM: Vladimira proklela bivša devojka, ZBOG NJE NE MOŽE DA IMA DECU

Autor: Dušan Lukić

Zadruga

26.01.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok otkriće!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

Učesnik četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Vladimir Tomović s vremena na vreme pominje bivše devojke i romanse koje je imao, a kako Rijaliti saznaje, jednu od njih pamtiće ceo život! Naime, njegova bivša devojka A. N. iz Podgorice htela je da mu se osveti nakon što ju je ostavio i prekinuo vezu koja je trajala godinu dana, pa je na njega bacila crnu magiju! Vladimirova bivša posetila je lokalnu vračaru i zahtevala da činima sve vrati Tomoviću, pa on zbog svega i dan-danas ne može da ima decu.

- Vladimir je tu devojku mnogo voleo, ali nije pretpostavljao da će ona zbog raskida da mu pravi velike probleme. Pobesnela je što je Vlada raskinuo, a najnormalnije joj je sve objasnio. Rekao joj je da prema njoj više ništa ne oseća i da neće da je laže da mu je lepo u vezi. Počela je da plače, dugo su razgovarali, a posle toga su se rastali i više se nisu čuli. Vladimir je nastavio dalje, posle nje je imao još nekoliko kratkih veza. On je baš težak i ne vezuje se lako. Posle godinu dana od tog raskida stigla mu je poruka s nepoznatog broja, a kad je pročitao šta piše, šokirao se - priča nam Tomovićeva dobra drugarica.

Kako smo saznali, devojka sa kojom je Vladimir raskinuo htela je da mu se osveti, pa je otišla kod vračare koja baca crnu magiju.

Vladimiru je beli mag rekao šta da uradi da bi se crna magija uklonila

 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Tomović


- A. N. poslala je poruku s nepoznatog broja Vladi, a on se šokirao kad je video šta piše. Napisala mu je: "Znam da nisi svestan toga koliko si me povredio, ali znaj da je moja senka uvek sa tobom. Nećeš biti srećan ni sa jednom, a o deci možeš da sanjaš". Na kraju poruke se potpisala imenom i prezimenom. Vlada nije hteo da šalje ništa na taj broj niti da zove. Napravio se lud, pa je obrisao poruku jer je u tom trenutku već bio mesec dana u vezi s drugom devojkom - priča naša sagovornica.
Tomović je tek posle tri godine shvatio da se njegova bivša nije šalila. S novom partnerkom hteo je decu, ali ona nikako nije mogla da ostane trudna.

 

 

 


- Vlada je video da su stvari ozbiljne kada je vratio film i razmislio o svemu. Tri godine je s devojkom pokušavao da dobije dete, ali ona nije mogla da zatrudni. Išli su na preglede, lekar nije mogao da sazna šta je problem. Testovi su pokazivali da je sa njim sve kako treba. Krišom je na kraju rešio da ode kod belog maga i proveri sve oko te magije. Ispalo je da je bio u pravu. Taj čovek mu je rekao da su mu bačene čini i da je pitanje da li će ikada moći da ima decu. Video je žensku osobu crne kose, kakva je bila njegova bivša, ali je odmah priznao da ne zna dobro da radi skidanje crne magije. Rekao mu je šta sve treba da uradi da se te čini ublaže, ali da ništa ne garantuje. Vlada nikome nije hteo da priča za ovo, znate kako je u Crnoj Gori, ne veruju svi u takve stvari - ispričala nam je sagovornica.
 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić: Vladimir je gej, zato nema decu!


Zadrugarka Miljana Kulić je prilikom jedne svađe sa Crnogorcem rekla da on nema decu zato što voli muškarce, ali to krije jer nema hrabrosti da sve prizna.
- Vlada je sigurno gej, ali znate da on to ne bi priznao ni za živu glavu. On misli da posle tog priznanja više nikada neće smeti da ode u Crnu Goru. Oni su konzervativan narod. On bi me ubio kad bih ga nazvala gejem, onda vam je jasno koliko ga to pogađa. Istina boli, ali uvek treba biti iskren - ispričala je Kulićka.

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tomović: Krivo mi je što još uvek nisam otac


Tomović je u jednom intervju bez dlake na jeziku pričao o tome da mu je žao što još uvek nema decu jer misli da je odavno trebalo da postane otac.
- Znam da sam već u godinama kada bi trebalo da nosim dete u rukama, ali ta želja mi se nije ispunila. Verujem da se u životu sve događa sa razlogom, ne kažem da se to možda neće ostvariti u budućnosti. Volim decu i znam da bih bio dobar otac, međutim, sad stvari stoje ovako - ispričao je Crnogorac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading