ZARATILI PRIJATELJI! Golubović smatra da ga reper ne poštuje: Čorba je pi*ketina, počeo je da talasa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović poludeo je zbog ponašanja štićenika Milana Jankovića Čorbe, pa zapretio da će mu doći glave ako nastavi da se bahati prema njemu.

Naime, zadrugari cele nedelje pripremaju film "Zabranjena ljubav", a gotovo za sve se pita momak s vrelog asfalta. Dok je objašnjavao Nikoli Đorđeviću u pabu kako sve treba da izgleda, kuvar sa Kosova mu se zamerio, zbog čega je nastala njihova prva velika svađa.

Čorba: Hajde da snimamo, ti si u nekom tripu da sad Nikoli objašnjavaš. Smaraš sada baš, pričaš bez kraja, shvati da daviš ovde mnogo. Ne budi deda.

 Kiki: Ti si u tripu da si neko i nešto. Razlika između mene i tebe je velika

Kristijan: Alo, bre, kome ti to? Nisam ja u tripu, nego u razočarenju, razočaran sam u vas!

Čorba: Ti prespavaš pola sastanka i onda kreneš. Dosta je više, samo ti, pa ti.

Kristijan: Na koga ti dižeš ton? Nemoj to više da ti se ponovi nikada u životu. Ti si u tripu da si neko i nešto. Razlika između mene i tebe je velika. Ne talasaj da ti ne skratim krilca. Ti čim je vreme spavanja, ti smrdljaš. Odmah legneš. Uteraću ti ku*ac jer ja ne spavam nikada. Ja učestvujem u ovom šouu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović i Čorba

Nakon toga Kiki je galamio jer nije mogao da poveruje da mu se drug zamera, a onda je Čorba izleteo iz paba. Tada je krimi-momak zapretio reperu pred Mišelom Gvozdenovićem i Nikolom Đorđevićem.

Kristijan: Ovaj mali nije svestan šta ću da mu uradim ako nastavi ovako. Grkljan ću da mu izvadim ako me ne bude poštovao. Ja sam ga ovde izvukao, favorizovao. On je mali Kristijan, ali se obrukao jer ne poštuje žene. Ima da ga userem ako se ne smiri.

Kada se sastanak na kome su zadrugari glasali za najnezahvalniju osobu završio, Čorba je ponovo bocnuo Golubovića, pa mu poručio da ide da spava, a ne da radi na snimanju filma "Zabranjena ljubav", što je bivšem robijašu zasmetalo.

Kristijan: Mnogo sebi daješ za pravo, nismo mi ovce čuvali. Ako nemaš poštovanje, usraćeš se u gaće kad te ja budem dohvatio, jesi čuo. Ne znaš ti ko sam ja još uvek - uzvratio je Kristijan.

 

 

 

Čorba: Ti spavaš na sastanku, ja ne smem - prebacio je reper.

Kristijan: Pa snađi se, pi*ko. Ja radim 100 poslova, pa spavam. Ti ništa ne radiš. Od čega si ti umoran?

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš priznao da bi Sandri Rešić pravio decu!

Marko Janjušević Janjuš priznao je da mu se dopada jedna zadrugarka, te da mu je lepo kada je s njom u društvu. U pitanju je ćerka pokojnog pevača Nina Rešića.

- Sandra je jedina devojka u kući koja me inspiriše da se ne vređaju druge devojke. Jedina me inspiriše na nešto što vredi da sutra rodi dete i da vredi da čuva dete, u odnosu na ove mlade devojke, koje se ne ponašaju užasno. Kad bih uopšte sutra bio s nekim u vezi ili u braku posle žene koja mi je rodila dete, to bi bila osoba kao što je Sandra. To kad ja kažem da ću se boriti za nju, to ljudi znaju da se ja malo šalim. Mene Sandra podseća na bivšu ženu i ja bih toj osobi mogao da poverim sutra svoje dete da ga čuva. Vidi se da devojka ne mora da izgleda atraktivno i da može nekom da se svidi - ispričao je Janjuš.

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nova učesnica Dragana bila sa Mišelom!

Misica Dragana Burmazović je nova učesnica rijaliti-programa "Zadruga 4". Ona je priznala da se ranije muvala sa pevačem Mišelom Gvozdenovićem. Na samom ulasku u rijaliti je poručila da planira da nastavi da se muva s njim jer u spoljnom svetu nisu uspeli da dođu do suštine.

 

Foto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Teodora Milanović

Teodora: Čorba će biti moj dečko!

Teodora Milanović pred ulazak na imanje u Šimanovcima priznala je da planira da smuva Milana Jankovića Čorbu.

- Sigurno da me jeste zavodio, ali to su bile nevine simpatije, bili smo više drugari! Sada je vreme da se smuvamo i nastavimo tamo gde smo stali. On će biti moj dečko, o Maji Marinković nemam ništa lepo da kažem - rekla je Teodora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading