(VIDEO) JAVNOST U ŠOKU! Osoba od koje ste se najmanje nadali otišla pod nož: POPULARNA ZADRUGARKA SA GRUDIMA DO PODA, SRČKA U NAJAVI!

Autor:

Zadruga

23.01.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ona podlegla trendu!

RepublikaFoto: tiktok.com/ivanakrunic

Bivša zadrugarka i nekadašnja pevačica grupe "Luna" Ivana Krunić, poznata po učešću u rijalitiju i turbulentoj vezi sa kontrovererznim Banetom Čolakom iznenadila je mnoge pratioce snimkom koji je izbacila na društvenoj mreži "Tik Tok".

Naime, ona se snimala kako peva poznatu evergrin pesmu "Unbreak my heart" od čuvene američke pevačice Toni Brekston u više nego izazovnom izdanju. Sa dekolteom do pupka gde su joj ispale ogromne grudi, a sve je prštalo od se*sepila. Po svemu sudeći evidentno je da se podvrgla estetskoj hirurgiji tim pre što u popularnom rijaliti formatu nije imala grudi niti se istima isticala.

 

 

 

S obzirom na to da je uvek je naglašavala da je sve na njoj prirodno i da se time diči, šta je nateralo na ovaj korak, te je drastično promenila mišljenje to se ne zna, ali primetno je da izgleda mnogo bolje i se*sepilnije u ovom izdanju.

Pozitivni komentari su pljuštali, a vi prosudite kako vam se Ivana više dopada:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading