(FOTO) ANABELA FRAPIRALA IZGLEDOM: Pojavila se u emisiji sa JEZIVIM LICEM: Svi se pitaju šta joj se desilo!

Autor:

Zadruga

23.01.2021

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frapirala!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Anabela Atijas nedavno je otkrila da je sa ćerkom Lunom Đogani i zetom Markom Miljkovićem izgladila odnose i da su nakon neprijatnih scena koje su jedni drugima priredili u rijalitiju Zadruga, konačno izgladili odnose i da više nema mesta nesporazumima među njima.

Anabela je tom prilikom istakla da su sada svi usesređeni na prinovu koju očekuju, da se Luna porodi i da sve bude kako treba, ali i da joj je iz ove perspektive krivo što je posutala kako jeste u rijalitiju i da je tada mislila da štiti svoje dete.

 

Anabela je sudeći po nastupima u emisijama dosta bolje raspoložena nego u periodu kada je bila u rijalitiju i čini se da je ružne stvari ostavila iza sebe.

Međutim, fanovi su primetili jednu promenu kod pevačice, a to je da više ne izgleda kao ranije. Naime, nakon njenog gostovanja u emisiji Sanje Marinković, koja će tek biti emitovana, a za koju je izašla najava, svi su imali priliku da vide da se nešto čudno desilo sa licem bivše zadrugarke. Ovo njeno pojavljivanje već je pokrenulo lavinu komentara.

Da li je reč o nekoj estetstkoj korekciji? Ostaje nepoznato.

Foto: printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading