Zorica Marković raskrinkala Simovu i Aleksića: Ša i Tara su u šemi odavno u spoljnom svetu!

Autor:

Zadruga

21.01.2021

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Zorica Marković neprestano prati dešavanja u Imaginarijumu iako nije učestvovala u četvrtoj sezoni.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

Ona je u intervjuu za Rijaliti sumirala dosadašnje utiske, pa nam je otkrila da reper Nenad Aleksić Ša i Tara Simov kriju da su u šemi! Zorica tvrdi da je napolju svašta čula i da je Ša na ivici da sebi upropasti brak i odnos sa suprugom, koja ga napolju čeka i prati svaki njegov korak.

- Iz aviona se vidi da tu nešto postoji između Ša i Tare. On glumi da je veran, ali mislim da će da mu popusti kontrola kako vreme ide. Tara je slobodna devojka, nju baš briga da li će njemu da napravi problem. Ja sam čula da su oni napolju imali neku aferu, tako da ko zna šta sve kriju tamo u rijalitiju. Njegova žena ima puno poverenje u njega, ali prati svaki korak. Da je pametan, ne bi pored Tare trebalo da provede ni minut, ali oni se ne odvajaju. Nadam se da zna šta radi inače ode i brak i sve što je do sada imao.

Marija Kulić je napadala Ša i skrenula mu je pažnju da se skloni od Tare. Da li je u pravu?

- Nisam nešto bliska s Marijom, ali svako bi Nenadu savetovao da se skloni od Tare. Njega žena napolju čeka i mislim da treba da povede računa o tome šta radi. Može sebi da napravi velike probleme.

Paula i Anđelo se opet zbližavaju. Da li mislite da je to taktika s njene strane i da tu nema ljubavi?

- Paula kao Paula mi se veoma dopada. Ona je, pre svega, vrlo mistična, a opet je otvorena prema svima. Mentalno je mnogo jača od većine zadrugara. Fran je presladak i harizmatičan, ima mogućnost da postane velika zvezda, ali nije mu mesto pored nje. Što se tiče njene veze s Anđelom, ne mislim da su se dogovorili. Mislim da se sve to desilo spontano. Svakako će to kratko da traje jer ona ima i dalje osećanja prema Franu. Anđelo je dečko koji nema ništa protiv avantura i verujem da je i Paula jedna od njih. To traje dok su u rijalitiju, a kasnije će svako svojim putem.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Paula i Fran

Kakav ti je Vladimir Tomović kao rijaliti-igrač?

- On me je, recimo, prijatno iznenadio. Dobar je rijaliti-igrač i mislim da bi se odlično slagali da sam sada unutra. Stvarno je na mestu, zna da igra igru i mislim da će to debelo da mu se isplati kako vreme ide.

A Anđelo Ranković?

- Ma on je uvek bio pi*kica! To je i ostao! Nema potrebe njega da komentarišem, razbacuje se tamo nešto po rijalitiju, uvlači se Goci Džehverović kad god uđe i misli da je interesantan. Nemam komentar na njegovo ponašanje.

Kako se pokazala Nadica Zeljković?

- Lično nemam ništa protiv Nadice, ali postoji sigurno mnogo razloga što je ušla u rijaliti. Vidim da je napadala Rialdu zbog navodne veze sa Slobom, ali ne znam šta će joj to. Ne znam što se vraća na staro. Rialda će posle rijalitija da ima veće honorare, pevaće svuda, njoj je i negativna reklama dobra reklama.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Marko Janjušević Janjuš

Kako komentarišeš Janjuša u ovoj sezoni?

- On je slon kog uopšte ne razumem. Nije dosledan ničemu što kaže. Prevario je ženu zbog Maje, koja samo voli seks. Kriv je isto koliko i ona. Niko nije mogao da ga natera da raskine sa ženom zbog nje. Neka sad zbog svega snosi posledice.

Jesi li savetovala Maju ranije dok si bila u rijalitiju?

- Savetovala sam je da ne greši i ne ulazi ni u šta s Janjušem, ali nije slušala. Sve je namerno radila, htela je da uđe u vezu s njim, a s druge strane, spremna je da ide i đonom na njega da bi ga izbacila. Hoće da ga dovede do nervnog sloma da bi je udario, ali on se dobro kontroliše. Drago mi je da se malo sklonila sad od njega, on nije zaslužio da bude pored takve devojke.

Misliš li da iste stvari radi i Mina Vrbaški?

- Radi apsolutno istu stvar. Mina i Maja su osvetoljubive i spremne na sve. Mina uvek pravi iste greške, i sama kaže. Mnogo je pokvarena i podla, gleda samo svoj interes. Evo kako je Cveleta Car udario, a ona je zapalila vatru. Znači, namerno je sve smislila. Mina je tu dežurna riba za seks. Ona Caru prazni jaja! Njega baš briga da li će ona da ispadne ili ne, ali činjenica je da ima koristi.

RepublikaFoto: RTV Pink
Mina Vrbaški

Ko je u rijalitiju željan seksa?

- Ivana Marinković, Monika Horvat, ima ih još mnogo, ali su te zadrugarke nebitne. Samo čekaju da neko priđe i da počne da se trlja o njih. To se vidi iz aviona.

Da li Anja manipuliše Cveletom? Je l' on previše zaljubljen u nju?

- Ma ona njega ubija. Meni nije jasno kako od dečko funksioniše pored nje. Nije za nju. Strašno je što ne vidi da je namazana, ne znam da li je zaljubljen do te mere da je postao slep ili je nešto drugo u pitanju. Pući će njemu film u nekom trenutku, samo polako. Može da uđe i neka nova devojka, pa da mu pomuti um. On bi raskinuo s njom sigurno u tom slučaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sandra Rešić

Sandra Rešić nije rijaliti-igrač, već pevačica. Kako se ona pokazala?

- Sviđa mi se što je aktivna. Poznajem je i privatno i mogu sigurno da kažem da se ne folira. Ne gleda da li će nekome da se zameri, sve što pomisli to kaže. Kad bi svi bili takvi, rijaliti bi imao sasvim drugu dimenziju.

Koga bi izbacila?

- Milicu Kemez. Ona mi je dosadna, ne znam više šta traži tamo i koju priču vrti. Ima ih tu još, to je onaj donji dom oko Lepog Miće, samo progovaraju kad ih podigneš, a ovako ćute i ne čuju se nigde.

Da li bi ušla u ovu sezonu?

- Rekla sam da bih sada malo pauzirala. Imam privatno mnogo stvari koje treba da rešim. Poziv uvek stoji otvoren, tako da, ako se desi da me produkcija opet pozove, ja ću se odazvati.

Zorica: Kristijan mi je najsimpatičniji!

Zorica Marković ispričala je da je Kristijan Golubović oduševljava učešćem u rijalitiju i da je taj TV format baš za njega.

- Sviđa mi se kako funkcioniše Kristijan. Za razliku od Farme, mnogo se bolje pokazao. Čovek drži pažnju sve vreme, da li se nekom od zadrugara sviđaju njegove teme ili ne, to nije bitno. Aktivan je jako, ja volim ljude koji su aktivni u rijalitiju i na svaki način drži pažnju. Verujem da bismo se odlično slagali unutra i pretpostavljam da bismo bili vrlo bliski. Možda se to i desi u nekom trenutku ako na kraju uđem u rijaliti. Najviše mi se sviđaju njegove priče iz prošlosti. Narod voli da ga sluša jer je po svemu poseban - tvrdi pevačica.

Markovićka: Mene bi se zadrugari plašili!

Pevačica tvrdi da bi njen ulazak u Imaginarijum pomerio sve granice i da bi ekipa koja je sada tamo prema njoj imala maksimalno poštovanje.

- Poznato je da sam jedan od najizdržljivijih rijaliti-igrača i da sa mnom nije lako. Kada bih ušla unutra i kada bi me neko nervoznu napao, obrušila bih se na njega kao atomska bomba! Svi znaju kakva sam kad poludim i tada je bolje da me niko ne dira. Idem po principu oko za oko, zub za zub i briga me za posledice. Ko je dobar sa mnom, ja sam 10 puta bolja, a ko krene na mene kao protivnik, sigurno će da bude poražen - tvrdi Markovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading