Isplivala šokantna tajna: Maja imala se*s u WC-u za 100 EVRA!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

21.01.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Maja Marinković u više navrata je zbog burne prošlosti u Imaginarijumu dovedena u centar seks-skandala, a kako Rijaliti saznaje, ona je pre pet godina imala seks u klubu s nepoznatim muškarcem jer joj je ponudio 100 evra!

RepublikaFoto: Printscreen
Maja Marinković

Naime, u trenutku kada se sve odigralo, Marinkovićka je bila u teškoj finansijskoj situaciji, pa je na neobičnu ponudu gledala kao na laku i brzu zaradu.

- Maja je tip devojke koja otvoreno priča o svemu, pa joj nije problem da sa nekim momkom bude iz koristi. Godinu dana je bila u vezi sa dečkom čiji su roditelji imućni i drže dve firme u centru Beograda. Njene drugarice su znale da ona tog dečka ne voli, a kako je on u međuvremenu saznao da je ona sa njim samo iz koristi, rešio je da je testira. Došao je na ideju da joj odmah uskrati razbacivanje parama. Tada su počele konstantne svađe, a kada je Majin dečko video da se ona buni i raspravlja zbog toga što je nigde ne vodi i ništa ne plaća, rekao joj je: "Marš, kurvetino jedna! Nađi nekog taticu, pa neka ti on plaća sve" - priča nam sagovornik.

Kako smo saznali, Marinkovićka je nakon prekida ove veze shvatila da pod hitno mora da nađe novi posao jer je švorc, a kako nije nalazila poziciju koja joj odgovara, nije birala sredstva da dođe do zarade.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Maja je jednom prilikom u izlasku sa drugaricama sedela za šankom i merkala tipove koji su sedeli okolo. Noćni klub u kom su bile u gradu je na lošem glasu jer tu često izlaze kriminalci, ali to joj je najviše i odgovaralo. Dok je igrala, primetila je muškarca srednjih godina. Sve vreme je gledao u nju, a ona mu se smeškala. Pošto je popila malo više, nije joj bio problem da sa njim uđe u bilo šta. Kad joj je prišao, počeli su da ćaskaju, a on ju je rukom dira po zadnjici i struku. Ubrzo su počeli da se ljube, a potom su otišli do WC. Videla sam samo da nema Maje, pa mi je odmah bilo jasno koliko ima sati - priča nam sagovornica i nastavlja:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Maja je u WC imala seks sa tim likom, to nam je rekla čim je izašla posle dvadesetak minuta. Rekla je da joj je dao 100 evra, a da je ona zauzvrat samo tražila da koriste zaštitu. Smejala se i rekla: "Nikad lakša zarada", ali smo mi bile skeptične jer nismo verovale da će stvarno to da uradi. Taj lik poznaje mnogo ljudi po gradu, a u tom klubu ga svi poznaju. Posle je jednom konobaru ispričao da je je*ao Maju u kupatilu, pa se ta priča raširila po gradu najbrže moguće. Sećam se da su je jedno vreme zvali Maja WC, to je bilo strašno.

Inače, Marinkovićka je sa ocem Takijem nekoliko puta imala velike probleme jer je do njegovih ušiju dolazilo svašta, ali nikako nije mogao da utiče na to da se Maja promeni i dovede u red.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading