(VIDEO) PUKLA TIKVA! Orozović stavio tačku na prijateljstvo sa Janjušem, pa poručio: Da mu nije bilo mene..!.

Autor:

Zadruga

19.01.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadni preokret!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola Orozović

U emisiji "Pitam za druga" na RED TV-u Kendi i Panda pokazali su zanimljiv mim svom gostu, bivšem zadrugaru Nikoli Orozoviću. Reč je o fotki koja je hit na društvenim mrežama, a na kojoj je prikazan džak smeća iz "Zadruge" uz natpis "Moji prijatelji". To je inspirisalo Orozovića da prizna da bi on u taj džak smeća stavio Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je bio nerazdvojan posle treće "Zadruge".

Voditelji su ga odmah pitali zbog čega je promenio stav o Janjušu.

Janjuš prema meni nije ispao okej, a ispao sam mu prijatelj. Vidim tako neke klipove da pravi sprdnje, proziva me na neki indirektan način. To je sve njegova sprdnja, ali je neslano i nepotrebno,  uvređen je Orozović.

RepublikaFoto: RTV Pink: Jelena B.
Nikola Orozović

I kad je nešto bilo o meni, u lošem kontekstu, nikad nije bio tu da me brani, nikad nije rekao ništa... Meni to stigne, kao klip. Kad se pričaju neke laži i gluposti, on nikada ništa nije rekao kao prijatelj.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević

Nikola je takođe sebi pripisao deo zasluga za Janjušev opstanak u prošloj sezoni "Zadruge", na čemu bi on trebalo da mu bude zahvalan a, po njegovim rečima, nije.

 

 

 

Upoznao sam i Enu i Kruni, i dan danas upoznajem Enine rođake, njenu rođenu sestru sam upoznao pre neko veče, žive u istoj kući... Upoznao sam celu tu priču, ali sam se razočarao u njega i to je to. A pritom, da mu nije bilo mene, ne bi ni on izdržao koliko je izdržao prošle godine. Našao sam mu se u svakom momentu, imali smo priliku to da gledamo,  objasnio je Orozović.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

19.01.2021 14:04

Janjuš nema prijatelja. Sve ih je izdavao i ismejavao.