POTRESNA ISPOVEST UČESNICE ZADRUGE: Tata je završio u zatvoru, a mama mi je rekla da bi trebalo da se bavim PROSTITUCIJOM!

Autor:

Zadruga

17.01.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Marinković ustala je i pred svima iznela detalje privatnog života. koji su potresli gledaoce.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Marinković

Ivana Marinković tom prilikom je i zaplakala, a nije želela mnogo da detaljiše o svojoj porodici.

- Ja ne želim da pričam o tim stvarima ovde, pričala sam sa nekim ljudima, ne želim da produbljujem temu, ni zbog sebe, ni zbog njih... Ja stvarno ne mogu da pričam o bilo čemu o mom životu i mojoj porodici, to je jače od mene! Ima tu dosta stvari i mnogo stvari koje ja... - rekla je Ivana u suzama.

- Stvarno ne mogu, ima dosta stvari koje me muče, zbog kojih mi je teško kada pomislim na njih. Znam da bi mi bilo lakše kada bih podelila to sa ljudima, ali ja ću odavde izaći i nastaviti sa svojim životom i smatram da nije mesto gde mogu da pričam tako javno o tome. To je istina što si rekao, bilo je tako, uz sve to se dešavalo još mnoge stvari, koje su mene ojačale - grcala je Marinkovićeva u suzama.

- Kakav je bio tvoj odnos sa očuhom? Dali te je maltretirao psihički ili fizički, na bilo koji način? Je l' on radio nešto da bi te doveo u to stanje? - glasilo je pitanje.

- Ne mogu da pričam, znam sebe, znam kako ću se osećati i znam da neću moći od svega što se nalazi u meni da ispričam sve, nešto ću sigurno zaboraviti! Nije me maltretirao, psihički nisam bila dobro, narušeno mi je bilo samopouzdanje... Ne on generalno, nego njegove porodica - izjavila je Ivana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Marinković

- Je l' te njegova majka izbacila iz kuće? - pitao je voditelj.

- Da, navela me je samu nekim postupcima da u tim trenucima kad ni mama, ni niko nije bio pored mene, da sa mlađim bratom odem, jer sam se osećala odvratno, bio je neki momenat gde su rekli nešto najodvratnije, što može da se kaže jednoj devojci od 19 godina, tada sam otišla kod maminih, pa sam tu bila nekih par meseci, a brat je bio sa očuhom i njegovom majkom - potvrdila je zadrugarka.

- Rekla ti je da možeš da budeš i prostitutka, je l' tako? Tim rečima? - bilo je sledeće pitanje.

- Da, tako je! Majka uopšte nije bila u toj kući, ona je otišla, bila je preko, u Švajcarskoj. Moja mama i ona nisu pričale nekoliko godina, jer sam ja bila neko ko je uvek sklanjala i tako dalje... Bilo mi je teško, jer nisam imala nikoga oko sebe. Povlačila sam se u sebe, bila sam u svojoj sobi, sa bratom koji je sve to morao da gleda, koji je 10 godina mlađi od mene, sve to je morao da gleda, mene je to najviše bolelo od svega, mama u tim momentima nije bila tu, kao ni moj otac - pričala je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading