TOMOVIĆ brutalno isprozivao Kenana, udario tamo gde najviše boli: Umesto da ŽALIŠ OCA, ti si lumpovao!

Autor: Republika.rs

Zadruga

16.01.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve mu sasuo u lice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kenan Tahirović

Zadrugari ovog popodneva su birali najbezdušniju osobu, a kada je došao na red Vladimir Tomović, on je osudio Kenana Tahirovića, oji je zbog smrti oca napustio "Zadrugu", da ga nije ožalio već da je navodno išao po kafićima.

 Što se mene tiče, pokazao sam dušu u par navrata, i tada sam pokazao suze, i da se srce cepa, ali i tu dušu za koju ne znamo šta je. Ja sam osoba koja može da se navede kao bezdušna, kada bih nekim svojim delom ili nedelom učinio ili naterao voljenim osobama suze na oči napolje. Drago mi je što me je samo Kenan naveo, za Zerinu se ne vezujem, niti je ne računam. - reko je Tomović, pa dodao:

 

 Prvo ću da navedem Kenana, ne želeći da otvaram bolne rane. Sve me zabolelo, kada sam čuo da si ti, umesto da ožališ, bio po kafićima, i držao lajvove po Instagramu. Ne bih te naveo, da ti nisi mene. - rekao je zadrugar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading