(AUDIO SNIMAK) BORIN BRAT UPUTIO JEZIVE PRETNJE NECINOJ PORODICI: Ako nastaviš ovako, LOŠE TI SE PIŠE

Autor:

Zadruga

16.01.2021

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između Bore Santane i Nenada Lazića sukobi i dalje ne jenjavaju otkako je najmlađi učesnik javno priznao emocije prema kontroverznom zadrugaru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora i Neca

Drama između zadrugara je do te mere eskalirala da su se umešale i porodice učesnika.

Necina majka se već oglašavala za naš portal otkrivši da jezive pretnje sa strane Borine porodice stižu svakodnevno na adresu Lazićevih, te da je već tužila dotične osobe, kao i samog Boru koji je više puta nasrtao na Necu, šamarao ga, kao i zbog toga što mu je nanosio duševnu bol maltretiranjem, omalovažavanjem i zlostavljanjem u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neca

Sada se i vidno uznemiren oglasio i Necin brat blizanac Peca sa dokaznim materijalom brutalnih pretnji upućenih porodici Lazić. Sve je počelo od dopisivanja, a završilo katastrofalno gde se njegova porodica i on ne osećaju bezbedno u svom domu jer svaki dan očekuju loš ishod.

Naime, cela situacija je započeta nakon što je Predrag Lazić odgovorio na stori Santaninog brata, gde je nakon salvi svakodnevnih uvreda iskomentarisao sledeće:

- Prenesite Borinoj porodici pretnju, ako ovako nastavi piše mu se loše, kao i naravno njegovoj porodici, jer niko ne može da vređa moju porodicu. Srdačan pozdrav.

Na šta je Borin brat žestoko uzvratio i poslao glasovnu poruku u kojoj definitivno nije birao reči:

- Da ti ja sad nešto kažem, ovaj tvoj mentol, pe*erčina, ova teroriše Boru dan i noć jer nema kadar, nema ničeg, nemoj da talasaš ovde na Instagramu,da ti ne bi došli tamo u Skrobalj odakle si već, da ti ne bi glavi izvrnuo, jesi čuo. Majmune jedan, ti ćeš da šalješ pretnje ovde i poruke. Majmunčino jedna pe*erska, se*em ti se u usta smrdljiva.

 

Celu prepisku koja je započeta preko poruka možete pogledati ispod: 

Foto: Privatna arhiva
Prepiska između Borinog brata i Necinog brata
Foto: Privatna arhiva
Tekst potpisa
Foto: Privatna arhiva

Prepiska

Očigledno je da se bura oko aktuelnih zadrugara ne stišava. te da je situacija u spoljnjem svaki dan sve gora, te očekujemo da se makar u Zadruzi zakopaju ratne sekire, da ne bi spoljni sukob eskalirao još gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading