Kristijan progovorio o sukobu sa žestokim momkom: ČABARKAPU SAM DAVIO DOK NIJE POMODREO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karađorđe je trebao da ga ubije. On mu je iz osvete je*ao ženu i ćerku. Da je to meni uradio, bio bi odavno u grobu.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Kristijan Golubović

Kristijan Golubović progovorio je o Aleksandru Čabarkapi, žestokom momku iz Kaluđerice, i osvrnuo se na brojne bljuvotine koje je on iznosio u javnosti.

On je u društvu manekena Nikole Đorđevića, dok ga je doterivao i skraćivao mu kosu, počeo da priča detalje o krimi-momku, s kojim baš i nije u najsjajnijim odnosima. Iako ga je Čabarkapa ranije prozivao da je kriminalac na baterije, ovoga puta Kristijan je izneo svoju verziju priče, koja se dosta razlikuje od momka iz Kaluđerice. Sve je počelo kada mu je Nikola rekao da ga je ranije često slušao kada je gostovao po televizijama.

Golubović: Čabarkapi moraš da polomiš i ruke i noge da bi bio miran

Kristijan: Onaj Čabarkapa s*ao nešto. Pojavio se s nekim debilima, braćom, degenericima iz Smederevske Palanke. Pljuvali me zajedno. Kaže da sam debela i bezlična masa.

Nikola: Pričao mi je jedan drugar što je bio u samici. Kaže da si davio Čabarkapu, kad si ga digao, kad je ceo pomodreo bio.

 

Kristijan: Ma us*ao sam ga od batina tada. On to ne priznaje. Kaže, tukao sam ga ja i deset ljudi. Gde ih nađe. Meni treba deset ljudi da bijem nekoga. On mi do pupka. Neko nije miran kad mu polomiš zube, moraš da mu polomiš i ruke i noge da bude miran. To ti je takva sudbina. Bio je plav, nije mogao da diše, pomodreo ceo. Molio me da stanem. Nesrećnik jedan. Kad je počeo da koluta očima, stao sam. Sad se*e o meni jer nisam napolju. Ovde sam.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Maja imala seks sa Mensurom u inat Janjušu!

Voditelj Milan Milošević upitao je Maju Marinković zašto je prećutala Janjušu da je ipak imala odnose sa Mensurom Ajdarpašićem.

- Zašto si prećutala Janjušu seks sa Mensurom? - pitao je Milan.

- Nisam imala seksualni odnos. Družili smo se, šalili. A i da jesam, imala sam pravo, bila sam slobodna, on je deset dana proveo kod žene. Sad je on kao žrtva, a ja razvratnica. Imam svoj krst, nosim ga. Šta me briga što je izgubio brak, njegov brak, šta je problem? On je svoje kombinacije održavao. Rekla sam da je Mensur top-frajer - odgovorila je Maja.

- I to je uradila iz inata, sve radi iz inata i da ponizi Janjuša, a samo sebe ponižava - dobacio je Lepi Mića.

 

Nikola: Kakav je bio Karađorđe? I o njemu sam svašta čuo. U kakvim ste odnosima?

Kristijan: Karađorđe je mučenik. Čabarkapa mu je*ao i ženu i ćerku iz osvete. Trebao je da ubije govno. Ja bih to uradio da se to meni desilo. Sve neće da ide na robiju. Kad ubiješ smrada, ne ide se na robiju. To nije čovek. Metak u čelo nije smrt. To treba mučiti nekoliko dana, pa ga zakopaš. Krađa alata, pumpe i vikendice. Klošarijada, bre. Oni imaju sreće kad sam ja napolju, oni su unutra. Nikako da se nađemo. Sad im je idealno da me pljuju. Nema mene.

Nikola: Meni je Biza hit!

Kristijan: On se dečko zbog Jutjuba zakačio na mene, da zaradi koji dinar. To su sve mediokriteti. Njih pelcuješ i nema ih nigde više. Biza je šoumen.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Čorba: Maja obožava "kosovsku kobasicu"!

Maja Marinković i Milan Janković Čorba sve vreme su tokom emisije "Pitanja gledalaca" pričali iako je to zabranjeno, a ono što je zadrugar uradio pred svima jeste da je pohvalio svoj polni organ, zbog čega se ona navodno posramila, a u stvari, slatko ismejala.

- Ja sam prirodnim putem preporođena, i psihički i fizički! - govorila je Marinkovićeva zadrugarima.

- Kosovska kobasica je u pitanju, jesi li probala nekad? - hvalio je Čorba svoj polni organ.

- Kako te nije sramota. Ha, ha... ali moram da priznam da je baš dobra bila - rekla je starleta smejući se.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

16.01.2021 11:29

Obojica lažovi.