OVO JE BLAM! Iva Grgurić OSULA PALJBU po Marinkovićevoj, Maja će POLUDETI!

Autor:

Zadruga

14.01.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Iva Grugurić

Bivšu zadrugarku Ivu Grgurić prokomentarisala je video-klipove iz aktuelne sezone "Zadruge 4", a pojedini komentari su iznenađujući.

Dobro on ima kontrolu, samokontrolu. Da li je realno da ona ima isti kaput kao i ja, plus ima i haljinu kao i ja?! Šta da prokomentarišem, to su oni, ne znam ni šta da kažem, iskreno, koliko su se izblamirali, mogu samo da uđu u "Zadrugu". Nisam ja sa njom imala sukobe, ali moram da budem iskrena i objektivna, da joj kažem da li je realna,  rekla je Grgurićeva pa nastavila:

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Iva Grgurić

- Ja jesam bila njena drugarica, ali sam joj govorila da li je realna to što je radila, meni ovo ponašanje nije normalno, jedne devojke, da ne kažem dame, to je daleko od dame. Da skače na čoveka kao čivava, šta radi po izolaciji. Moje mišljenje je da je ovo blam. - komentarisala je Iva Maju Marinković za Pink.rs

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading