(VIDEO) KIPTI OD SUJETE I BESA! Matora rastrubila sve o PISMIMA sa Sanjom, pa krenula na Natašu! Rešička joj BRUTALO ODGOVORILA!

Autor:

Zadruga

14.01.2021

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije je štedela!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora nije mogla da se smiri nakon sukoba sa Sanjom Stanković zbog Anđela Rankovića tokom emisije ,,Pitanja gledalaca", pa je nastavila da peni u garderoberu pred Sandrom Rešić.

Rekla mi je nešto drugo, pitala je mene nešto! Ja ti kažem, nju isto bole neke stvari, nije ravnodušna, meni je rekla lično da neće da bude sa Anđelom, a bilo koji kontakt sa mnom će ispasti da je loša! Ja ne mogu da isteram pravdu, zato treba da ćutim, penila je Matora.

A ti kao Kalimero ideš okolo,  rekla je Sandra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

Mene ubi da nemoć! Nema veze sa ljubavlju, nego da li je sujeta, ljubomora, meni dođe da je zapalim, meni je žao što i ona zna isto što i Ermina, a i ona je štiti! Ali ne i od ovoga, ne štiti je samo od ovoga, nego i od spolja napolju, zato se i jedem,  nastavila je Tomićeva.

Ti si se samo upetljala u ovo sa dečkom, koji može da radi šta hoće! - odbrusila je Rešićeva.

 

Nataša je meni došla i rekla da joj je Ermina rekla da postoje neka pisma, i ja kažem, da postoje ali da to nije vezano za rijaliti nego spoljni svet, ona meni kaže da zna da je za spoljni svet. Dešava se sa Anđelom, ja jedem posle emisije i pričam o tome, da bi meni Nataša rekla za pisma, kao i da zna šta ima u njima, ali vidim da me pita i jednu i drugu stvar, što me jutros nije pitala da zna. Sanja zna da Ermina zna, a kada je videla, ona je rekla da je samo naslutila, htela je da vidi da li ću joj ja reći šta je pisalo u pismima, rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

15.01.2021 09:50

Nerealna je, ona može, a Sanja ne??? Još uvek je zaljubljena i ne, nije bisexualka, nego je lezb*jka!

Branko

15.01.2021 18:34

Matori pacov grize sve oko sebe.